Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті стартував шкільний ярмарок

У Хусті стартував шкільний ярмарок

20 липня на вулиці Поперечній запрацював шкільний ярмарок. Цього разу продавці встановили 8 однакових альтанок і пропонують краянам придбати все необхідне для навчання дітей.

ВІДЕО ДНЯ

Асортимент продукції доволі широкий: від олівців – до ранців.

– Порівняно з минулим роком вартість товарів не змінилася. Навіть багато речей наразі дешевше, ніж торік, адже розуміємо, що в державі складна ситуація і в краян немає грошей. Скажімо, у минулому році щоденники ми продавали по 50 гривень, зараз же їх можна придбати за 20-25 гривень. А, приміром, шкіряні  вартували 75 гривень, тепер же реалізовуємо їх по 50-55 гривень, – каже один з продавців пан Віталій. – Ми не заманюємо акціями покупців, як деякі магазини, однак встановлюємо розумні ціни.

Реклама

Слід зазначити, що торгівля наразі йде не дуже активно, хоча дітлахи допитливо розглядають крам, але їхні батьки не поспішають його купувати.

–До вересня ще далеко, – каже Валентина Король,  мама першокласника. – Звісно, син хоче все і одразу, але  аби повністю закупити ввесь шкільний реманент – треба щонайменше 2500 – 3000 тисячі гривень, бо ж крім канцелярії потрібно подбати й про ранець, і про кросівки, і про спортивний костюм, і взагалі про щоденний одяг. Якщо ж керівництво учбової установи надумає ще й форму впровадити – з’явиться ще одна непередбачувана стаття витрат.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно