Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В підвалі мукачівської багатоповерхівки горіло сміття

В підвалі мукачівської багатоповерхівки горіло сміття
Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом 15-17 червня здійснено 34 виїзди, з них один виявилося хибними. Загиблих та травмованих людей не було. Вночі 15 червня...

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом 15-17 червня здійснено 34 виїзди, з них один виявилося хибними. Загиблих та травмованих людей не було.

ВІДЕО ДНЯ

Вночі 15 червня о 22:18 в селі Осій, Іршавського району на вул. І. Франка загорівся автомобіль "Ford Transit", 1990 р.в. Пожежею було знищено паспорт, водійське посвідчення власника транспортного засобу, передня частина автомобіля, панель, сидіння також пошкоджено кузов автомобіля. Прямий збиток – 10 000 грн. Причина пожежі – коротке замкнення електропроводки.

Цього ж дня о 23:30 сталося загорання сміття в підвальному приміщенні одноповерхового багатоквартирного житлового будинку, власник встановлюється, за адресою: місто Мукачево, вул. Грушевського. Пожежею знищено сміття. Прямих збитків не нанесено. Причина пожежі наразі встановлюється.

Реклама

16 червня о 12:43 у Виноградові на вул. Заводській загорівся салон автобуса «Каус-685». Даний транспортний засіб був знятий з обліку в МРЕВ ДАІ і не експлуатувався. Пожежею пошкоджено салон автобуса. Прямі збитки та причина пожежі встановлюється.

О 13:03 виникла пожежа в житловому будинку, за адресою: м. Свалява, вул. Суворова. Пожежею було пошкоджено домашні речі. Прямий збиток – 500 грн. Причина пожежі – коротке замкнення електропроводки.

Реклама

Також о 21:47 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Міжгірський район, с. Синевир. Пожежею знищено вхідні двері. Прямий збиток – 1500 грн. Причина пожежі – коротке замкнення електропроводки.

Сьогодні, 18 червня, о 00:39 сталася пожежа в надвірній споруді, за адресою: Тячівський район с. Кричево, вул.Жовтнева. Пожежею знищено надвірну споруду . Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

17 червня о 21:25 поступило повідомлення про виявлення ВНП часів Другої світової війни, за адресою: Тячівський район, смт. Буштино, вул. Головна. Вилучення та знешкодження заплановано на 18.06.12 групою піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС у Закарпатській області.

Реклама

ТУ МНС у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно