Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівці потерпають від несправності каналізаційних стоків

Мукачівці потерпають від несправності каналізаційних стоків

Мукачівці потерпають від несправності каналізаційних стоків
Жителі вулиці Сорочої, що у Мукачеві, потерпають від проблем із каналізацією. Водовідвідні шахти забиті і заповнені водою. А численні звернення до водоканалу, аби їх прочистили, нічого не дають....

Жителі вулиці Сорочої, що у Мукачеві, потерпають від проблем із каналізацією. Водовідвідні шахти забиті і заповнені водою. А численні звернення до водоканалу, аби їх прочистили, нічого не дають. Відмови виконувати свої професійні обов’язки комунальники пояснюють відсутністю палива для спецтранспорту.

ВІДЕО ДНЯ

У Мукачеві жителі вулиці Сорочої, 108 не хочуть залишатися у власній домівці. І їх можна зрозуміти, адже у будинку уже роками немає порядку з каналізацією. Радянські труби своє відпрацювали, а тому весь бруд із водовідвідних шахт витікає назовні.

Мешканці першого поверху страждають найбільше, адже каналізаційні ями знаходяться прямо перед їхніми вікнами. Викликають аварійні машини чи не щодня, однак навіть після допомоги працівників водоканалу роботи не меншає. Адже все, що вони вичистили, те й залишили під вікнами мешканців.

Реклама

Сморід – це ще не все, від чого страждають мешканці будинку, у квартирі пані Юлії, яка живе на першому поверсі, через каналізаційні проблеми навіть стіни псуються. Адже бруду і води вистачає і в підвалі, який знаходиться під її квартирою. Ситуація невтішна, реакції з боку працівників водоканалу – ніякої. А тим часом мешканці будинку причину каналізаційних проблем нам розкрили. Чи почує нарешті проблему мешканців вулиці Сорочої, 108 керівництво Мукачівського водоканалу, ви дізнаєтесь у наступних випусках новин, адже працівники ММКП «Мукачівводоканал» пообіцяли дати коментар щодо цієї ситуації вже найближчим часом.

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно