Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачівському районі відкриють нові туристичні об’єкти

В Мукачівському районі відкриють нові туристичні об’єкти
До осені на Закарпатті відкриють іще кілька туристичних об’єктів. Нові об’єкти буде відкрито в Ужгородському, Мукачівському та Берегівському районах. Всі вони функціонуватимуть з використанням...

До осені на Закарпатті відкриють іще кілька туристичних об’єктів. Нові об’єкти буде відкрито в Ужгородському, Мукачівському та Берегівському районах. Всі вони функціонуватимуть з використанням термальних мінеральних вод. Про це у прес-центрі “Закарпаття” повідомив начальник управління з питань європейської інтеграції та туризму і курортів ОДА Олександр Марченко.

ВІДЕО ДНЯ

Цьогорічний туристичний сезон в краї почався іще навесні, коли оператори пропонували тури “Квітуче Закарпаття”. Та і сьогодні попит не зменшується: особливо прагнуть відпочити на території нашої області, а, зокрема, у гірських районах, представники великих промислових міст та “морських перлин”. “У нас не тільки вода цілюща, але й повітря. Є люди, які приїжджають із інших областей України і не можуть надихатися свіжим повітрям. Особливо це стосується мешканців Запоріжжя та інших промислових міст. А мешканці Одеси прагнуть до нас, бо море їм уже набридло”, — сказав він. Найбільше, за словами начальника управління, приваблюють туристів чани з мінеральними та термальними водами. Заклади, які надають такі послуги, розташовані здебільшого вздовж лінії кордону. У той же час для поціновувачів активних видів відпочинку справжніми “родзинками” є можливість спусків на катамаранах чи байдарках, катання на гірських велосипедах, польоти з парапланером тощо. “Сьогодні багато уваги приділяється системі розваг: проводяться як старі, так і нові фестивалі, розробляються оригінальні маршрути. Останнім часом активно розвивається винний туризм», — сказав він.

За словами Олександра Марченка, Закарпаття – єдина область в Україні, яка представляє туристичні послуги у розрізі районів, кожен з яких неповторний та оригінальний. “Туристичний продукт нашого краю – унікальний. Він оцінений незалежними експератми, як найпотужніший у перспективі для нашої країни”, — зазначив він.

Реклама

Ціни на послуги, переконаний начальник управління з питань європейської інтеграції та туризму і курортів ОДА, відповідають співвідношенню “ціна-якість”.

Прес-центр "Закарпаття"

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно