Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві навчали молодих журналістів

У Мукачеві навчали молодих журналістів
ВІДЕО ДНЯ

Днями у прес-центрі «Панорама», за ініціативи Громадської організації «Закарпатське Вільне Медіа», відбувся перший тренінг в рамках освітнього проекту «Школа молодого журналіста».

Протягом двох місяців представники медійної сфери Закарпаття ділитимуться з молодим поколінням, яке планує в майбутньому поєднати своє життя з журналістикою, досвідом власної роботи, цікавими історіями і, найголовніше, – допомагатимуть молодим людям робити свої перші кроки у цій нелегкій професії.

Реклама

У рамках першого такого тренінгу, який провів заступник головного редактора інтернет-видання «PMG.ua» Олег Русин, молоді було розказано про основи роботи журналістів в інтернет-виданнях.

Під час зустрічі присутні послухали, в першу чергу, про переваги інтернет-видань. Лектор акцентував увагу на оперативності інтернет-видань, їх зручному форматі подачі та читанні новин, двосторонньому зв’язку з читачем, мультимедійності.

Реклама

Також учасникам тренінгу розповіли про особливості роботи в онлайн-ЗМІ.

«Інтернет-журналістика значно скоротила відстань між ЗМІ та читачами. Аудиторія отримала можливість не тільки читати, але й оцінювати, коментувати, вказувати на помилки, пропонувати нові ідеї, врешті-решт, самостійно створювати контент», – резюмував свій виступ Олег Русин.

Після грунтовної розповіді майбутні журналісти мали змогу задати запитання лектору. Вже незабаром на молодь очікують й інші цікаві лекції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно