Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати Закарпатської облради просять якнайшвидше відремонтувати кілька проблемних доріг

Депутати Закарпатської облради просять якнайшвидше відремонтувати кілька проблемних доріг

Депутати Закарпатської облради просять якнайшвидше відремонтувати кілька проблемних доріг

На першому пленарному засіданні четвертої сесії облради підтримано низку депутатських запитів. Серед них чимало стосується питання ремонту доріг. Адже у краї , який називають "західними воротами" України, дороги не усюди якісні.

ВІДЕО ДНЯ

Антон Ліврінц та Андрій Шекета звернулися щодо необхідності капітального ремонту дороги Кальник-Шкуратівці Мукачівського району. Ця дорога, зазначають депутати, що фактично сполучає два райони області, нині практично зруйнована. Від того, в якому стані вона знаходиться, залежить і розвиток цих населених пунктів, добробут та соціальне самопочуття їх жителів. А сьогодні там рух ускладнений і небезпечний, – стверджує прес-служба Закарпатської облради.

В іншому запиті Антон Ліврінц порушив питання стосовно проведення ремонту вулиць Старолюбовнянської та Чорновола у м. Свалява. На цих вулицях знаходиться об’їзна дорога вантажного транспорту, який вщент зруйнував дорожнє покриття. Як підкреслює обласний обранець, вона настільки зруйнована, що несе загрозу для життя і здоров’я водіїв та пішоходів.

Реклама

У своєму запиті Петро Добромільський просить спрямувати кошти обласного бюджету на поточний ремонт ділянки дороги від вул. Шевченка до вул. Конституції у с. Білки та автодороги від с. Білки до с. Осій, що на Іршавщині. На цій автодорозі, підкреслив депутат, багато років не проводився ремонт і знаходиться вона у жахливому стані. Вибірковий поточний ремонт може зберегти дорожнє покриття і дати можливість повноцінно їздити вказаною автодорогою.

Усі ці запити направлено у відповідні інстанції. Про результати їх розгляду буде інформовано і депутатів, і обласну раду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно