Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Кольчині на Мукачівщині започаткували свято селищної ради

У Кольчині на Мукачівщині започаткували свято селищної ради
ВІДЕО ДНЯ

У неділю, 31 липня, в смт. Кольчино відзначили День селищної ради.

Селищна рада об’єднує чотири населені пункти: смт. Кольино та села Жборівці, Кленовець, Кендерешів. Свято селищної ради об’єднало громади у спортивних та культурних подіях, – йдеться у повідомленні Мукачівської РДА.

Реклама

Перша частина святкування складалася зі змагань у різних видах спорту: волейбол, футбол, великий теніс. Знаковою подією для селища став велопробіг, у якому також були представлені мешканці всіх громад, що входять до селищної ради.

Відкриваючи урочисту частину, до присутніх звернувся селищний голова Микола Дуб, який підкреслив, що цим святом започатковується традиція відзначати День селищної ради щороку в останню неділю липня.

Реклама

З вітанням до мешканців сіл звернувся голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай. Очільник Мукачівщини привітав присутніх з добрим започаткуванням, яке покликане об’єднати мешканців усіх населених пунктів селища та побажав селищній раді розвитку та процвітання.

Привітав присутніх з Днем селищної ради крайовий депутат Олексій Баранюк. Також грамотами відзначили й шанованих мешканців населених пунктів – працівників освіти, культури, медицини.

Друга частина свята також супроводжувалася спортивними змаганнями. До уваги присутніх були представлені силові види спорту – греко-римська боротьба, хортинг та армреслінг.

Реклама

Переможці змагань були нагороджені грамотами та подарунками. Зокрема, призерами футбольного турніру стали:

1 місце – команда «Кендерешів»

2 місце – команда «Кольчино»

3 місце – команда «Надія».

Абсолютним чемпіоном турніру з армреслінгу став Олександр Немйо – начальник управління соціального захисту населення Мукачівської РДА.

День селищної ради смт. Кольчино завершився чудовим концертом, на якому виступили не тільки працівники культури селища, а й колективи та виконавці з всього Мукачівського району.

Свято зібрало мешканців сіл Кольчинської сільради, гостями були сільські голови району, депутати всіх рівнів, зокрема, Мукачівської районної ради – Олександр Богів та Василь Ліба.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно