Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Рокаш" представить новий кліп на М1

"Рокаш" представить новий кліп на М1
Пісню «Вівці» у виконанні гурту «Рокаш» уже розіслали на всі радіостанції країни. Зараз готується прем’єра кліпу на телеканалі М1. Про це повідомив журналістам керівник гурту – Віктор Янцо. Кліп...

Пісню «Вівці» у виконанні гурту «Рокаш» уже розіслали на всі радіостанції країни. Зараз готується прем’єра кліпу на телеканалі М1. Про це повідомив журналістам керівник гурту – Віктор Янцо.

ВІДЕО ДНЯ

Кліп знімався у чотирьох місцях Закарпаття: на полонинах, поблизу села Гукливе, на гірськолижному витязі в селі Пилипець та біля водоспаду Шипіт, а також у Чинадіївському замку. Учасники гурту хотіли зіграти пісню на полонині, саме на фоні овець, але під перші удари барабану – чотиринога «масовка» почала розтікатися у різні боки, отож довелося увімкнути мобільні телефони і так «прошепотіти» пісню для кліпу. «Тому, – як говорить Віктор Янцо, – як у Вакарчука трохи не вийшло». До речі, хлопці з «Рокаша» дуже люблять цього виконавця, бо на запитання: чи є Святослав Вакарчук Вашим кумиром? - Віктор Янцо сказав, що він файний мукачівський хлопець і його музика дуже виділяється на фоні іншої, котра робиться в Україні. Як відомо, Вакарчук підтримав наш «Рокаш» на проекті М1 «Свіжа кров», обрав серед півсотні інших гуртів на djuice-квартирник, який транслювався в прямому ефірі в інтернеті і свого роду замовив їм відео на пісню «Щедрик».

«Рокаші» задоволені своїм першим альбомом та восени готують запис другого. Кажуть, що коли навіть емігранти в Італії купують цей диск – альбом себе продав.

Реклама

Гурт «Рокаш» уже досить популярний не тільки у нашій країні, а і за її межами. У найближчих планах мають три запрошення на концерти у Польщі, одне у Словаччину та «осіннє» запрошення в Італію на «Дні української культури».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно