Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці поздоровили вихованців школи-інтернату (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці поздоровили вихованців школи-інтернату (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці поздоровили вихованців школи-інтернату (ФОТО)
Прикро визнавати, та про багатьох дітей, які дещо менше наділені увагою з боку батьків, часто згадують напередодні подібних свят. Однак, ситуація з цим закладом у працівників міліції м.Мукачева...
ВІДЕО ДНЯ

Прикро визнавати, та про багатьох дітей, які дещо менше наділені увагою з боку батьків, часто згадують напередодні подібних свят. Однак, ситуація з цим закладом у працівників міліції м.Мукачева зовсім інша. Люди в погонах часті гості у цій школі. Вихованці закладу доброзичливо ставляться до міліціонерів, звертаються з різними запитаннями, розповідають про свої життєві обставини.

В перший день літа, коли в державі відзначається свято дітей, правоохоронці міського відділу не могли не завітати до цього підшефного закладу. Спільно з керівництвом школи, директором ЗОШ-інтернат І-ІІст. Юрієм Голішом напередодні було узгоджено програму заходів спортивних змагань для школярів від малого до великого. Так, розпочали змагання дві команди учнів старших класів. «Обійди перешкоди» – так називалась естафета, за правилами якої школярі стоять на лінії старту, тримаючи в руках баскетбольний м'яч. За сигналом ведучого перші ведуть м'яч рукою, обводячи предмети туди і назад. Наступним змаганням для обох команд стало вміння якнайшвидше здолати визначену відстань через спортивний обруч. У спортивному конкурсі «Долаємо перешкоди», як і в першому перемогу здобула команда «Непосидючих».

Реклама

Доки старшокласники ганяли м`яч, найменші школярі, а це учні 1-3 класів, зайнялись образотворчим мистецтвом. Сьогодні ми з дітворою робили аплікацію «Слонення» та малювали «Наше майбутнє». Вправні дитячі рученята і вирізали, і клеїли, і розмальовували. А скільки радощів у дитячих очах від готової іграшки! У цьому конкурсі не було ні переможців, ні переможених, тільки позитивні дитячі емоції. Свято для школярів вдалось. Всі були задоволені та вдячні, особливо наймолодші. А для старших учнів працівники відділу кадрового забезпечення Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області роздали пам`ятки школяра, в яких було вказано права і обов`язки дітей.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно