Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Першокласникам подарували рюкзаки зі шкільним приладдям

Першокласникам подарували рюкзаки зі шкільним приладдям
ВІДЕО ДНЯ

Цими днями на Тячівщині  розпочалася благодійна акція до 1 вересня, яка вже шостий рік поспіль проводиться з ініціативи народного депутата України Василя Петьовки. В рамках акції кожен першокласник Тячівського району отримає шкільний рюкзак з усім необхідним для навчання приладдям – зошитами, пеналом з ручками та олівцями, папкою для трудового навчання.

3 серпня повністю укомплектовані наплічники отримали майбутні першачки з Бедевлі, Біловарців, Добрянського, Вільхівців, Нересниці, Новоселиці та Широкого Лугу. Їх малечі вручили помічники народного депутата Михайло Штефко, Степан Тулайдан та громадські активісти.

Реклама

Приємними подарунками задоволені як діти, так і їх батьки.

«Це дуже добра і потрібна справа, – каже мама майбутньої першокласниці, бедевлянка Віра Дебич. – Адже такий гарний якісний рюкзачок з ортопедичною спинкою, як ми сьогодні отримали в подарунок, коштує нині, ой, як недешево.  Хотілось би від душі подякувати Василю Васильовичу за те, що проводить таку акцію постійно, незалежно від виборів. Бо це дуже велика підмога для сімей у нинішній час».

Реклама

Жителька Біловарців Наталія Дочинець цьогоріч відправляє до першого класу старшу донечку Яну.

«Не знаю, для кого як, але для нашого сімейного бюджету зібрати дитину на навчання – це дуже дорого. Тому такі акції в наш час потрібно обов’язково проводити», – вважає жінка.

Загалом, подарунки до Дня знань 3 серпня від народного депутата Василя Петьовки отримали понад 400 першокласників Тячівського району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно