Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З професійним святом мукачівських поліцейських привітали почесними грамотами та подяками

З професійним святом мукачівських поліцейських привітали почесними грамотами та подяками

З професійним святом мукачівських поліцейських привітали почесними грамотами та подяками
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 3 серпня, у адмінбудівлі Мукачівського відділу поліціі відбулися урочистості з нагоди відзначення 1-оі річниці Дня Національної поліціі Украіни. У даному заході взяли участь заступник міського голови Олександр Галай, голова Мукачівського міськрайонного суду Павло Щербан, т.в.о Мукачівськоі місцевоі прокуратури Іван Лендєл, голова Мукачівськоі РДА Сергій Гайдай та голова ради ветеранів Іван Русин.

З вітальними словами до присутніх звернувся начальник Мукачівського міського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Василь Рябінчак, який привітав особовий склад з визначною подією, що стала стартом для здійснення корінних реформ у роботі правоохоронців, – повідомляє Мукачівський відділ поліції.

Реклама

За вагомий особистий внесок в охороні прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічноі безпеки і порядку, бездоганне виконання службового обов’язку, високий професіанолізм та з нагоди відзначення 1-ї річниці Дня Національноі поліціі Украіни Василь Рябінчак вручив найкращим співробітникам міськвідділу поліції почесні грамоти та подяки.

Вітання правоохоронцям також висловили керівники міста та району, які привітали правоохоронців з святом та подякували ім за сумлінне виконання службових обов’язків та побажали професійного зростання терпіння та добробуту.

Реклама

До присутніх колег також звернувся Іван Іванович Русин – голова ради ветеранів Мукачівського міськвідділу, який зазначив, що ветерани продовжують бути наставниками для молодого покоління та вболівають за успішне проходження атестації, яка чекає на правоохоронців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно