Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В.о. голови облради Петро Грицик провів прийом громадян

В.о. голови облради Петро Грицик провів прийом громадян

Увівши чітку систему прийому населення з особистих питань керівництвом обласної ради, цього першого серпневого четверга, згідно із графіком, затвердженим розпорядженням голови облради, населення краю приймав в.о. голови Петро Грицик, оскільки Михайло Рівіс перебуває у зарубіжному відрядженні.

ВІДЕО ДНЯ

На прийом записалися люди з різних районів області: Ужгородського, Хустського, Перечинського, Тячівського, Великоберезнянського районів та м. Ужгорода. Більшість із них – літні люди та матері з дітьми, які прийшли із проблемами соціального характеру – щодо сприяння у виділенні матеріальної допомоги та санаторних путівок для лікування. Всього більше 30 закарпатців, – констатує прес-служба Закарпатської облради.

Були й колективні звернення щодо необхідності ремонту сільських вулиць, дитсадків, амбулаторій.

Реклама

Петро Васильович уважно вислухав кожного. Багатьом заявникам допоміг невідкладно. Зі складних питань – направив клопотання до відповідних управлінь та служб виконавчої влади, роз’яснив заявникам спірні питання, з окремих скарг – порекомендував звернутися в судові інстанції.

 – Вразив приїзд дідуся із Хустщини, який виховує покинутих донькою онуків. На щоці – скупа чоловіча сльоза, яка зачепила. Так от, він не просив собі грошей на оздоровлення, а діткам – взуття, одяг та ранці в школу, яка ось-ось відкриє двері перед малечею. Не менш вразив приїзд дівчинки з Ужгородського району, яка просила кошти на пересадку спинного мозку молодшого братика . Звісно, ми допоможемо через Програму "Турбота", а також з інших джерел, але однозначно не залишимо їх на одинці з проблемами, – поділився Петро Грицик та додав, що, на жаль,у такому скрутному становищі нині дуже багато краян. Усім , звісно, не допомогти, але обласні обранці й цього разу на першому пленарному засіданні четвертої сесії облради суттєво збільшили "гаманець" обласної програми "Турбота" щодо посилення соціального захисту закарпатців. Відповідно побільшало і шансів підтримати жителів краю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно