Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Великоберезнянщині депутати сварились через кошти, виділені на найбільшу школу району

На Великоберезнянщині депутати сварились через кошти, виділені на найбільшу школу району

На Великоберезнянщині депутати сварились через кошти, виділені на найбільшу школу району

Спортивний зал та їдальню у Великоберезнянській загальноосвітній школі все ніяк не відремонтують. Спочатку було виділено кошти на ремонт цієї школи у сумі 500 тисяч гривень. Але цих грошей вистачило лише на незавершений ремонт їдальні та харчоблоку. Тому було подано клопотання на дофінансування з районного бюджету. Депутати прийняли рішення надати ці кошти школі. Однак згодом це рішення змінили.

ВІДЕО ДНЯ

«З боку голови бюджетної комісії була пропозиція забрати кошти виділені на будівництво спортмайданчика, і третину коштів на ремонт Великоберезнянської ЗОШ», – зауважив Василь Симочко, голова Великоберезнянської РДА

За ініціативи голови районної адміністрації відбулось позачергове засідання, аби змінити рішення, і все ж направити ці кошти на ремонт школи. Сесія розпочалась, і відразу ж оголосили п’ятихвилинну перерву, яка затягнулась на півтори години.

Реклама

Про що радились за зачиненими дверима, нам не розповіли, та все ж одноголосно прийняли рішення передати кошти на ремонт школи.

«Це було спірне питання між депутатами, оскільки депутати – це політичні фігури, кожен бажає задовольнити потреби власних виборців. Тому це не дивно, коли дуже багато різних думок, особливо, коли треба ділити гроші. Але в принципі ми це питання врегулювали на нараді під час перерви», – сказав очільник Великоберезнянської РДА

Реклама

Великоберезнянська загальноосвітня школа – найбільша в районі. І саме на її базі проводяться районні олімпіади та конкурси. Учнів тут понад 650, з них майже триста харчуються в шкільній їдальні. Тож питання ремонту їдальні та спортзалу – це питання безпеки та збереження здоров’я школярів.

«Нам дуже потрібно зробити ремонт у спортзалі, особливо підлогу і встигнути це зробити до 1 вересня. Бо в спортзалі робили ремонт дуже давно, своїми силами, але хотілося б, аби тут не було плісняви, бо підлога нижче рівня землі. Хочеться, щоб діти мали можливість навчатись і займатись спортом у хороших умовах», – мовила Ярослава Бланір, директор Великоберезнянської ЗОШ.

250 тисяч гривень, які додатково виділили вистачить на завершення ремонту в їдальні та спортзалі. І вже першого вересні учні зможуть продовжити своє навчання в старій школі, але із значно кращими умовами.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно