Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Депутати Закарпатської облради занепокоєні вирубкою лісів

Депутати Закарпатської облради занепокоєні вирубкою лісів

У ході роботи першого пленарного засідання четвертої сесії облради депутат Андрій Шекета звернувся з резонансним запитом щодо незаконної вирубки лісу вздовж українсько-словацького кордону. Цей запит підтримано в сесійній залі на направлено на розгляд до прокуратури Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

В іншому запиті, який подав Іван Куцина, йдеться про виділення коштів для штучного покриття спортивного майданчика Буштинської гімназії- інтернату гуманітарного профілю І-ІІІ ст., що на Тячівщині, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

З аналогічним проханням звернувся і депутат Михайло Софілканич. Він клопотав про штучне покриття спортмайданчика в смт. Чинадієво Мукачівського району. Як зазначив депутат, цей спортмайданчик збудували за рахунок спонсорської допомоги. Є відповідний звіт про його готовність. То ж громада буде щиро вдячна депутатам облради за позитивне вирішення питання.

Реклама

Депутати підтримали обидва «спортивні» запити. Адже для сучасної громади об лаштовані спортмайданчики дадуть змогу підтримувати гарт тіла , характеру та навіть душі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно