Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В мікрорайоні "Шипка" нарешті освітлені вулиці

В мікрорайоні "Шипка" нарешті освітлені вулиці
В березні 2012 року відбулась зустріч з керівництвом Закарпатської області з метою обговорення соціальних та економічних питань в місті Мукачево. Ключовим питанням став розгляд колективного...

В березні 2012 року відбулась зустріч з керівництвом Закарпатської області з метою обговорення соціальних та економічних питань в місті Мукачево. Ключовим питанням став розгляд колективного звернення мешканців мікрорайону Шипка до голови Мукачівської міської організації партії Регіонів Вачеслава Шутко, з проханням допомогти з освітленням вулиці. У своєму зверненні мешканці вказали, що дана проблема не вирішується впродовж багатьох років. Незважаючи на неодноразові колективні звернення у різні інстанції, це питання залишалось невирішеним. Так, з настанням сутінок життя на вулицях мікрорайону нібито завмирало. Відсутність вуличного освітлення створювало великі незручності у пересуванні пішоходів по вулицям у темний час доби.

ВІДЕО ДНЯ

Йдучи на зустріч мешканцям мікрорайону Шипки, губернатор Закарпатської області Ледида О. О. дав вказівку терміново розібратися з питанням освітлення вулиць в мікрорайоні та встановив трьохмісячний термін на його виконання. Зразу ж була створена ініціативна група, яка виїхала на місце, щоб особисто пересвідчитися в проблемі.

Згодом було вирішено ряд необхідних організаційних питань, затверджено план реконструкції вуличного освітлення та оформлено технічну документацію. Згодом провели відновлювальні роботи вуличної освітлювальної мережі, а саме: додатково встановли опори, повністю замінили всі освітлювальні ліхтарі та міжопорний силовий електрокабель.

Реклама

18 травня 2012 року, практично через сім років, вуличне освітлення запрацювало.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно