Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині триває будівництво автомобільних доріг, які з’єднають села

На Тячівщині триває будівництво автомобільних доріг, які з’єднають села

На Тячівщині триває будівництво автомобільних доріг, які з’єднають села
ВІДЕО ДНЯ

На Тячівщині нещодавно відбулася робоча поїздка у зв’язку з ремонтними роботами доріг в районі. Зокрема, голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук та  начальник сектору взаємодії з правоохоронними органами апарату Тячівської РДА Василь Калинич взяли контроль над поточними та капітальними ремонтними роботами доріг в районі.

Навідались районні посадовці в Тарасівку, де триває капітальний ремонт доріг, ця ділянка особлива, адже тут не відновлювалася дорога ще після останнього паводку, що капітально знищив дорогу. Жахлива дорога для жителів – це чи не найболючіша тема для обговорення. Проведення ремонтних робіт на автомобільній дорозі не тільки покращить транспортно-експлуатаційний стан, а й дозволить ліквідувати пилоутворення. Згадують деякі жителі, що навіть не пам’ятають коли востаннє в селищі був асфальт, – йдеться у повідомленні Тячівської райдержадміністрації.

Реклама

– Роботи тривають активно і погода сприяє процесу. Цього разу виділено певну суму для відновлення дороги. Тому ми вкладаємось по максимуму, щоб облаштувати цей шлях, який зараз є дуже проблемним, долучаємось усім селищем до благоустрою. Можливо, після завершення капітального ремонту дороги покращиться ще й кількість туристів, – каже голова сільської ради Любов Руснак.

Також навідалися перевірити ремонтні роботи в Углю, де відбувається поточний ремонт автошляху Колодне-Нересниця. Зокрема, наразі робота триває успішно, працівники з Рахівщини латають ями та планують до кінця наступного тижня виконати роботу. 

Реклама

У Новобарові сьогодні вже завершилися ремонтні роботи дороги, що проконтролювало керівництво. Тут ремонт доріг не проводився вже майже 6 років, дороги були в складному стані. Наразі, залатали усі ями та тріщини, дорога зараз вже в покращених умовах.

– Кожен сприятливий день максимально використовували для проведення ремонту дорожнього покриття з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та збереження покриття. Тому вдячні керівництву району та сільському голові за сприйняття та реалізацію благоустрою доріг в селищі, – каже житель с. Новобарово.

– Наразі тривають поточні та капітальні ремонтні роботи в районі. Виділено чимало коштів, тому поки сприятливі умови і погода, намагаємось покращити автошляхи.  В деяких селах та селищах району асфальтне покриття настільки зношене, що поряд із латками дуже скоро утворюються нові ями. Дороги вже не витримують щоденне транспортне навантаження і вже потребують капітального ремонту, тому виділена значна сума для покращення дороги. Сподіваємось, що все заплановане реалізується і відремонтуються усі такі проблемні дороги, – мовив голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно