Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті відроджують стадіон "Карпати"

У Хусті відроджують стадіон "Карпати"

Зараз  на стадіоні встановлюють нову огорожу. Її кошторисна вартість складає 1 мільйон 387 тисяч гривень, а завершити роботи планується за 2,5 місяців.

ВІДЕО ДНЯ

Підрядники почали з демонтажу старого паркану. Тож нині стадіон практично «оголено», утім нова огорожа, яка з’явиться незабаром також не матиме вигляд кам’яних мурів, а буде хоч і металевою, але прозорою, як у країнах Європи.

– Днями ми приступили до першого етапу ремонту. Ця фаза «розтягнеться» у часі на серпень-вересень, – каже керуючий справами Хустського міськвиконкому Василь Сабадош. – Другий етап буде набагато масштабнішим і включатиме роботи, безпосередньо пов’язані з повною реконструкцією самого спорткомплексу, встановленням нових майданчиків, бігових доріжок, ремонтом адмінбудівлі.

Реклама

Тож наразі, крім робіт із заміни огорожі, проводиться вирубка насаджень, які своїми коренями пошкоджують паркан і які невдовзі планується замінити новими молодими декоративними деревами.

Слід зазначити, що допомагають мерії ремонтувати спорткомплекс і народні депутати, і фонд соціально-економічного розвитку, а загальна вартість проекту складає більше 36 мільйонів гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно