Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З Тячівщини бійцям 128-ої бригади відправили допомогу

З Тячівщини бійцям 128-ої бригади відправили допомогу

11 серпня з ініціативи районного депутата, начальника відділу охорони здоров’я Тячівської районної державної адміністрації, головного медика району Івана Фабриція та волонтера, головного радника голови райдержадміністрації з питань АТО Віталія Богдана на відділенні Нової Пошти в Тячеві на Схід відправлено черговий вантаж.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, відправлено в 128-му окрему гірсько-піхотну бригаду стабілізатор напруги, який призначений для змінної напруги в межах електропостачання в зоні АТО, 2 комплекти коліс, ціна яких становить в загальному 8 тис. грн та мотор ціною близько 13 тис. грн. Слід зазначити, що зараз військовослужбовці переживають не легкий період, завжди чогось не вистачає і з боку влади намагаються щоразу допомогти. Найближчим часом отриману допомогу буде доставлено нашим бійцям у зону проведення антитерористичної операції. Нещодавно, головний медик району сам на власні очі побачив, як там живеться і тому зараз намагається організувати і зробити все необхідне, щоб допомогти бійцям, – констатує прес-служба Тячівської РДА.

– Військовослужбовці повинні відчувати, що тут, у тилу, їх підтримують і за них хвилюються. Ми не можемо і не хочемо залишатися осторонь. Підтримати їх – обов’язок кожної свідомої людини. Ми розуміємо, що багато чого зараз вони потребують, не тільки матеріальне забезпечення, але намагаємось усе робити, щоб вони відчули з нашого боку підтримку. Які є прохання, ми стараємося виконувати. Побачивши це все на власні очі, і відчувши ту атмосферу ти свідомо розумієш, що це зараз неабияк потрібно,  бодай матеріально, технічно допомогти військовим. Наразі ще планується відправка автомобілів на Схід, які необхідні нашим військовим. Вважаю, кожен з нас має своє покликання, свою місію, і ми зараз маємо можливість робити все від нас залежне, щоб змінити ситуацію на краще і допомогти солдатам, – ділиться Іван Фабрицій.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно