Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві відбулося святкування Дня Матері

В Мукачеві відбулося святкування Дня Матері
В травні в нашій країні відзначають чималу кількість урочистих свят. Але, безперечно, День матері та День сім’ї – свята найбільш зворушливі, адже кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний,...

В травні в нашій країні відзначають чималу кількість урочистих свят. Але, безперечно, День матері та День сім’ї – свята найбільш зворушливі, адже кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний, неповторний образ своєї матері, яка завжди зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде щиро любити свою дитину.

ВІДЕО ДНЯ

З нагоди свят, у середу, 16 травня, у великому залі Мукачівської райдержадміністрації відбулися урочистості заходи.

Зі святковим виступом звернувся до шанованих матерів району голова Мукачівської районної ради Іван Михайло. «Що може бути святіше за матір, за її любов, тепло та надійну підтримку?! Все у наш час тримається на родині, на жінці. Усе найкраще, як і сам рід людський, починається з жінки-матері. На її мудрості та терпінні тримається сім’я, їй завдячують діти усіма своїми успіхами та перемогами!», - зазначив він.

Реклама

Від імені голови Мукачівської райдержадміністрації Токаря Іллі Івановича присутніх у залі багатодітних матерів привітала заступник голови райдержадміністрації Маринець Ольга Василівна. Зачитуючи привітання вона побажала присутнім здоров’я, достатку, взаєморозуміння, тепла, дзвінкого дитячого сміху!Ольга Василівна відзначила, щовМукачівському районі одним із основних завдань райдержадміністрації є допомога жінці у виконанні її материнської місії. Для цього розроблені та діють соціальні програми та спонсорські проекти, спрямовані на допомогу багатодітним родинам, підтримку материнства та гідну турботу про дітей.

Офіційну частину продовжив святковий концерт за участю юних виконавців та дитячих колективів художньої самодіяльності району, які подарували гостям свята незабутні танцювальні та вокальні номери.

Реклама

З нагоди свята районною владою відзначено сімдесят багатодітних матерів та матерів - героїнь району подарунками та квітами.

Джерело: Мукачівська РДА

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно