Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Завдяки спільним зусиллям поліції та громадян зниклого чоловіка повернули до рідних

Завдяки спільним зусиллям поліції та громадян зниклого чоловіка повернули до рідних

Завдяки спільним зусиллям поліції та громадян зниклого чоловіка повернули до рідних

11 серпня на нашому сайті було опубліковано інформацію про розшук зниклого чоловіка з Виноградівщини. 68-річний пенсіонер, мешканець села Велика Копаня, ще 8 серпня пішов з дому, відтоді зв’язок з ним обірвався… 

ВІДЕО ДНЯ

На сполох забила його дочка, що мешкає в місті Ужгород. Останній раз чоловіка бачили на залізнодорожному вокзалі у Виноградові. Особливою прикметою було те, що він пересувався, спираючись на тростину, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 

Одразу в пошуки чоловіка включились слідчі Виноградівського відділення та усієї області. Старший лейтенант слідчого відділу Віталій Едуардович Чорногор переглянув усі відеозаписи з камер спостереження, де міг проходити чоловік, опитав людей на вокзалах, ринках і магазинах міста. І на одній з камер, навпроти ринку в центрі міста Виноградова, він знайшов схожий силует зниклого дідуся.  Дочка пенсіонера, в свою чергу, опублікувала оголошення про розшук у соцмережі зі стоп-кадром з веб-камери, що знайшов слідчий. І результат не забарився. Того ж дня небайдужа мешканка Ужгорода Людмила Бабунич відгукнулась на оголошення, й повідомила, що бачила схожого чоловіка у місті поблизу вокзалу. 

Реклама

Ужгородські полісмени розшукали пенсіонера і повернули додому. 

Як повідомила пізніше дочка зниклого, у її батька нещодавно стався інсульт, тому він міг не пам’ятати куди поїхав і для чого. 

Реклама

Жінка висловила подяку старшому лейтенанту слідчого відділу Виноградівського ВП Віталію Едуардовичу Чорногору за його людяність та професіоналізм, проявлений у пошуку її батька, а також мешканці Ужгорода Людмилі Бабунич та всім небайдужим закарпатцям, які приклали зусиль до пошуку рідної їй людини.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно