Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Розслідування вирубки лісу поблизу кордону призвело до гучного звільнення ряду посадовців

Розслідування вирубки лісу поблизу кордону призвело до гучного звільнення ряду посадовців

Розслідування вирубки лісу поблизу кордону призвело до гучного звільнення ряду посадовців

У березні 2016 року Державна прикордонна служба спільно з Національною поліцією виявили факт незаконної вирубки лісу на ділянці Чопського загону. З метою встановлення обставин виявлених порушень у Чопському загоні було проведене службове розслідування, за результатами якого низка посадових осіб була притягнута до дисциплінарної відповідальності.

ВІДЕО ДНЯ

Однак детальне вивчення матеріалів розслідування в Адміністрації відомства змусило засумніватися у його об’єктивності. У зв’язку з цим, за Наказом Голови Державної прикордонної служби України, для повного і об’єктивного вивчення усіх обставин виявлених фактів до Чопського загону вирушила група офіцерів Адміністрації, яка днями завершила свою роботу, – інформує Держприкордонслужба.

В результаті,  факти незаконної вирубки лісу на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби «Великий Березний», «Новоселиця» та «Гута» Чопського загону підтверджено. Встановлено, що Чопським прикордонним загоном службові розслідування були проведені з порушенням вимог чинного законодавства України. Окрім цього, виявлено низку інших упущень під час проведених внутрішніх перевірок з боку посадових осіб загону та Західного регіонального управління.

Реклама

У зв’язку з цим, за результатами проведених Адміністрацією Держприкордонслужби України заходів, до дисциплінарної відповідальності притягнуто низку офіцерів регіонального управління та Чопського прикордонного загону. А саме: звільнено з військової служби за службовою невідповідністю – 6 осіб, позбавлено військового звання – 2 особи, понижено в посаді – 2 особи, оголошено про неповну службову відповідність – 5 осіб.

Матеріали службового розслідування направлено до військової прокуратури.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно