Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У перерві під час футбольного матчу на Закарпатті помер головний суддя поєдинку

У перерві під час футбольного матчу на Закарпатті помер головний суддя поєдинку

У перерві під час футбольного матчу на Закарпатті помер головний суддя поєдинку
Після першого тайму він вийшов з кімнати суддів на подвір’я покурити, знепритомнів, упав і більше не підвівся.

У перерві він вийшов з кімнати суддів на подвір’я покурити, знепритомнів, упав і більше не підвівся.

ВІДЕО ДНЯ

Присутні на грі медпрацівники швидкої почали надавати першу допомогу, продовжили її в кареті, яка доставила хворого в реанімаційне відділення центральної райлікарні.

“Людину завезли до нас уже у стані клінічної смерті, – каже кореспонденту видання в.о. головного лікаря ЦРЛ Йосип Бубряк. – Черговий лікар-анестезіолог вжила всіх необхідних заходів, аби врятувати потерпілого. На превеликий жаль, безуспішно – пацієнт через 40 хвилин помер”.

Реклама

Судмедекспертиза встановила діагноз – ішемічна кардіоміопатія і гостра серцева судинна недостатність. Простими словами, погіршилось кровопостачання життєво важливих органів та надходження кисню в судини.

Дмитро Мориляк останні 10 років таксував, хоч свого часу успішно закінчив Берегівське медучилище. У вільні від роботи години більше 15 років судив футбольні поєдинки різних рівнів. Ось і зараз саме йому довірили проводити відповідальну зустріч між збірними ветеранів України та Берегівщини, яка проходила у Берегові наприкінці нинішніх вихідних і, до речі, завершилась переконливою перемогою більш іменитого суперника з рахунком 4-1.

Реклама

Він відмінного відсудив перший тайм, у перерві зайшов у суддівську кімнату, взяв цигарки і вийшов покурити. Жодних нарікань на стан здоров’я від нього не поступало, хоча інколи колегам-таксистам жалівся на болі в області серця. На подвір’ї стадіону раптом знепритомнів, упав і медиками допомогти йому не вдалося. Другу половину гри вже судив представник збірної України.

Дмитру, жителю сусіднього з райцентром Мужієва, було лише 47. Сиротами залишились 23-річна донька та 14-річний син, вдовою – дружина Беата, старша медсестра одного з лікувальних закладів району.

Федерація футболу Берегівщини разом з футбольними клубами та арбітрами організували збір коштів на допомогу сім’ї померлого. Не залишились осторонь і колеги-таксисти. Поховання відбулось вчора, 16 серпня, в Мужієві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно