Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Не просто семінар вихователів садочків, а й психологічний тренінг

Не просто семінар вихователів садочків, а й психологічний тренінг

Не просто семінар вихователів садочків, а й психологічний тренінг
У понеділок, 7 травня, на базі Залужанського дитячого навчального закладу (ДНЗ) відбувся семінар-практикум вихователів дошкільних навчальних закладів на тему: «Адаптація дітей раннього дошкільного...

У понеділок, 7 травня, на базі Залужанського дитячого навчального закладу (ДНЗ) відбувся семінар-практикум вихователів дошкільних навчальних закладів на тему: «Адаптація дітей раннього дошкільного віку до перебування в дошкільному навчальному закладі».

ВІДЕО ДНЯ

Метою проведення семінару було окреслення шляхів ефективного вирішення адаптації дітей раннього віку до умов ДНЗ, визначення методів і прийомів роботи педагога з супроводжу новоприбулих дітей. У роботі семінару взяли участь Зварич В.Ю., головний спеціаліст відділу освіти, Хайнас В.М., методист РМК, Головко О.В., голова районного методичного об’єднання вихователів, вихователь-методист Великолучківського ДНЗ, Русин В.І., завідуюча Залужанського ДНЗ, вихователі груп раннього та молодшого дошкільного віку дошкільних навчальних закладів району.

У ході семінару його учасники відвідали відкриті заняття, проведені вихователями Залужанського ДНЗ: заняття по ознайомленню з навколишнім середовищем на тему «Зустріч з казковими героями» у другій молодшій групі, яке провела Фегир Н.В., а також інтегроване заняття у ясельній групі на тему «Подорож стежками Колобка», яке провела Швед М.В. Досвідом роботи щодо адаптації дітей раннього дошкільного віку до перебування в дошкільному навчальному закладі поділилася Вікторія Іванівна Русин, презентуючи увазі вихователів роботу педагогічного колективу Залужанського садочка.

Реклама

Увага до виховання дітей раннього та молодшого дошкільного віку - це не просто данина бурхливому розвитку дошкільної освіти. Саме питанням вдосконалення фахової майстерності вихователів, досконалого оволодіння педагогікою раннього дитинства було присвячено засідання методоб’єднання вихователів, яке включало в себе елементи психологічного тренінгу. Важлива роль у забезпеченні позитивного вирішення питань адаптації належить психологу дитячого дошкільного закладу. В.І. Комкова, психолог Залужанського ДНЗ, ознайомила з новими розробками з цього питання і розповіла про свої напрацювання. Цінні поради, методичні розробки, досвід колег, власні спостереження, набуті під час семінару, безумовно, стануть у пригоді кожному з учасників у повсякденній роботі.

Мукачівська районна державна адміністрація

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно