Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ікла, лапи, шерсть: собаки змагались на міському пляжі

Ікла, лапи, шерсть: собаки змагались на міському пляжі
Сьогодні на міському пляжі пройшла регіональна виставка собак "Біле ікло - 2012", організована Мукачівським товариством "Кінологія". Така виставка у Мукачеві проходить вже у 16 раз. Для участі у ній...

Сьогодні на міському пляжі пройшла регіональна виставка собак "Біле ікло - 2012", організована Мукачівським товариством "Кінологія". Така виставка у Мукачеві проходить вже у 16 раз. Для участі у ній зареєструвалось близько 35 собак різної породи. Показатися пришли собаки від "пекінеса" до величезних порід "ньюфауленд". Загалом було більше 50 собак.

ВІДЕО ДНЯ

Програма заходу була насичена: парад учасників виставки, екстер’єрні ринги з родоводом, екстер’єрні ринги породистих собак, показові виступи робочих собак та різні змагання. Оцінювати собак приїхало поважне журі з Києва. Особливо глядачам сподобались показові виступи затримання злодія. Всі собаки гарно справились з роботою.

Перше та друге місце зайняли собаки породи малінуа , третє та четверте - вівчарки. Кубки та грамоти переможцям вручив заступник міського голови Ігор Радиш.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно