Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Школи Тячівщини отримали комплекти парт європейського зразка

Школи Тячівщини отримали комплекти парт європейського зразка

Школи Тячівщини отримали комплекти парт європейського зразка
ВІДЕО ДНЯ

Лічені дні залишаються до початку нового навчального року. Однак чимало проблем освітньої галузі з року в рік зостаються невирішеними. Зокрема, у багатьох освітніх закладах бракує шкільних парт, а ті, що є, вже давно зношені. Проте цього року чимало школярів Тячівщини сядуть за якісні та зручні парти. Адже напередодні 1 вересня за сприяння народного депутата України Василя Петьовки ряд шкіл Тячівського району поповнились комплектами добротних учнівських парт і стільців європейського зразка та іншого шкільного приладдя.

Цими днями шкільні парти, які відповідають усім віковим та санітарно-гігієнічним вимогам, вже отримали Рунівська ЗОШ І-ІІ ст., Грушівська ЗОШ І-ІІ ст., Глибокопотіцька ЗОШ І-ІІІ ст., Нижньоапшанська ЗОШ І-ІІІ ст., Тернівська ЗОШ І-ІІІ ст., Дубівська ЗОШ І-ІІ ст. №1, Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ст., Німецькомокрянська ЗОШ І-ІІ ст., Лопухівська ЗОШ І-ІІІ ст., Чумалівська ЗОШ І-ІІІ ст. та Солотвинський ліцей з румунською мовою навчання.  

Реклама

«Старі парти у нашій школі вже давно зносились і потребують оновлення. Тому і педагоги, і учні та і їх батьки раді новим комплектам.  До того ж, парти, які ми отримали в рамках акції, будуть зручними для дітей, які навчаються у початкових класах», – зауважила директор Рунівської ЗОШ І-ІІ ст. Надія Рішко.  

Комплекти шкільних парт передав керівникам навчальних закладів помічник народного депутата Ігор Грабар разом з громадськими активістами. Вчителі шкіл та батьки щиро вдячні народному депутату України Василю Петьовці за вагому підтримку у зміцненні матеріальної бази шкіл, адже і не пригадують, коли востаннє отримували нові парти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно