Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мегазаїзд у Мукачеві: все, що потрібно знати про найочікуванішу подію серпня

Мегазаїзд у Мукачеві: все, що потрібно знати про найочікуванішу подію серпня

Мегазаїзд у Мукачеві: все, що потрібно знати про найочікуванішу подію серпня
«МЕГАЗАЇЗД» – це вже третя за рахунком подія, організована велорухом «Munkács Ride».

Сьогодні, 22 серпня, організатор та координатор «МЕГАЗАЇЗДу» до Дня Незалежності України Іван Гарагонич та Мирослава Вербищук побували на ранковому ефірі телеканалу «М-студіо».

ВІДЕО ДНЯ

«МЕГАЗАЇЗД» – це вже третя за рахунком подія, організована велорухом «Munkács Ride». На відміну від попередніх років, захід планують зробити ще масовішим та грандіознішим дійством. Окрім самого заїзду, організатори підготували для мукачівців та гостей міста розіграш призів, концерт за участі популярних місцевих виконавців та кидання сухими фарбами холлі.

Детальніше про особливості цьогорічної велоподії на відео.

Реклама

Як уже неодноразово зазначалось, на учасників велозаїзду до Дня Незалежності очікують приємні сюрпризи. Про це журналістам розповіла координатор заходу Мирослава Вербищук.

Реклама

"Цього року "Munkács Ride" підготував цікаву та насичену програму святкування Дня Незалежності у місті над Латорицею. Окрім того, що на гостей свята очікує насичена культурна програма, ми також розіграємо подарунки від велосалону "Motolux".

До речі, окрім іншого, ми розіграємо і кілька фірмових футболок нашого велоруху", – розповіла дівчина.

Як зазначила координаторка заходу, організатори запрошують на свято усіх бажаючих як на двохколісному транспорті, так і без нього.

Реклама

"Наше захоплююче свято, яке завершиться святковим концертом та флешмобом з фарбами холлі розраховане на різні вікові категорії. Саме тому ми запрошуємо усіх без винятку. Закликаємо учасників прийти з жовто-блакитними прапорами, у вишиванках чи патріотичними стрічками – щоб разом весело відзначити день народження нашої рідної країни", – додала Мирослава Вербищук.

Варто додати, що організатори "МЕГАЗАЇЗДу" до Дня Незалежності України планують побити свій власний рекорд.

«Ми маємо минулорічні відгуки учасників велозаїзду і, проробивши якісну роботу з ними, плануємо подарувати мукачівцям справжнє свято на двоколісному транспорті. За даними письмової реєстрації учасників, у 2015 році участь в заході взяло 230 велосипедистів. Цього ж року ми піднімаємо планку і розраховуємо, що на наше свято прийде понад 300 учасників», – розповідає Іван Гарагонич.

Організатор дійства відзначив неабияку цьогорічну підтримку зі сторони партнерів свята. «Вже традиційно третій рік поспіль допомогти провести велозаїзд нам допомагають велосалони «Motolux», «Дикий захід», «Два колеса», «Tandem Sport», велопрокат комплексу відпочинку «Вольногора». Окрім того, не залишається остронь таких дійств і мережа магазинів «Галерея світла». Варто і відзначити і місцевого підприємця-мецената Сергія Герасимюка, який повсякчас допомагає та сприяє розвитку велоруху в місті», – розповів організатор свята.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно