Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Журналіст з Липецька приїхав у гості до "Панорами"

Журналіст з Липецька приїхав у гості до "Панорами"
Інколи в інтернеті можна натрапити на дуже цікаві матеріали. Так, одного разу "Панорама Мукачева" передрукувало знайдений у нетрях інтернету матеріал "

Інколи в інтернеті можна натрапити на дуже цікаві матеріали. Так, одного разу "Панорама Мукачева" передрукувало знайдений у нетрях інтернету матеріал "В Мукачеві історія не переписується: спогади служивого". Написав його мешканець російського міста Липецьк Володимир Курганников, який проходив свого часу строкову службу в Мукачеві. Тоді нас вразив цей матеріал своєю змістовністю, відвертістю, "живим" викладом. Справді, коли читаєш його, здається, що поринаєш у ті часи.

ВІДЕО ДНЯ

Яким було наше здивування, коли до нашої редакції завітав сам Володимир. Виявляється, зараз він працює журналістом, і являється першим редактором популярної "Липецкой спортивной газеты", і, випадково натрапивши на цей матеріал у інтернеті, вирішив особисто зайти до нашої редакції та подякувати. Окрім того, він подарував редакції свою книгу "Команда липецких кумиров. Города и годы", у якій також опублікований вищезгаданий матеріал. Тепла, щира бесіда та приємне знайомство – це, напевне, найбільша подяка журналісту за його кропітку, буденну роботу.

Пан Володимир повідомив, що має намір написати статтю і про нинішній візит до Закарпаття, будемо з нетерпінням її чекати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно