Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські прикордонники готові до Євро-2012

Мукачівські прикордонники готові до Євро-2012
Щойно завершився круглий стіл «Культура прикордонного контролю в пунктах пропуску через державний кордон. Проблемні питання щодо перетинання державного кордону громадянами», який проходив в...

Щойно завершився круглий стіл «Культура прикордонного контролю в пунктах пропуску через державний кордон. Проблемні питання щодо перетинання державного кордону громадянами», який проходив в управлінні Мукачівського прикордонного загону. Були запрошені представники влади, митниці та журналісти.

ВІДЕО ДНЯ

Перший заступник начальника Мукачівського прикордонного загону підполковник Олександр Соловей ознайомив присутніх з проведеною роботою щодо підготовки до Євро-2012. Усі необхідні заходи виконані на 100%, тож мукачівські прикордонники вже готові приймати футбольних фанатів.

Очікується, що на Лужанці під час чемпіонату кількість людей, що перетинають кордон, збільшиться на 9-11%, а у Вилоку - на 5-9%.

Реклама

Присутні також обговорили спільний випуск рекламних буклетів, у яких на кількох мовах буде розміщена інформація щодо правил перетину кордону, карта готелів та усіх місць, необхідних для комфортного перебування туристів. Цікавою також була інформація щодо розміщення електронних табло у Мукачеві та угорському Ніредьхазі, на яких буде в онлайн-режимі транслюватися ситуація на пунктах перетину кордону.

Тож, можна з упевненістю стверджувати, що наші прикордонники готові до зустрічі туристів. "Аби вони тільки приїхали", – жартували учасники круглого столу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно