Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мера Коломиї здивувала оперативність мукачівських депутатів

Мера Коломиї здивувала оперативність мукачівських депутатів

Мера Коломиї здивувала оперативність мукачівських депутатів
В Мукачеві перебувала делегація керівництва міської ради міста Коломия, що на Прикарпатті. На вчорашній сесії Мукачівської міської ради побував мер Коломиї Ігор Слюзар. По завершенню сесії він...

В Мукачеві перебувала делегація керівництва міської ради міста Коломия, що на Прикарпатті. На вчорашній сесії Мукачівської міської ради побував мер Коломиї Ігор Слюзар. По завершенню сесії він поспілкувався з кореспондентом інтернет-видання "Панорама Мукачева".

ВІДЕО ДНЯ

– Ігоре Богдановичу, ваше враження від мукачівської сесії...

– Дуже швидко. Видно, що питання добре підготовлені і обговорені. У нас сесії тривають по 4 години, особливо довго обговорюються земельні питання. Можливо, це пов’язано з тим, що у нас міська рада представлена різними депутатськими фракціями: 10 членів БЮТу, 11 – Фронту змін, 9 – УНП, 6 – Партія регіонів, 4 – ВО "Свобода", 3 – НРУ... Минулого скликання сесії тривали по кілька днів.

Реклама

– Ваша делегація приїхала для обміну досвідом, що саме цікавить вас у Мукачеві?

– Найперше, нас цікавить реконструкція центральної частини міста. Минулого року Коломия святкувала 770 років першої згадки про місто, і ми почали роботу над оновленням вигляду міста. Також нам цікавить формування бюджету, економічні питання, комунальні і архітектура з погляду на нове законодавство.

Реклама

– Ви вперше у нашому місті? Що Вам найбільше запам’яталося?

– Вперше я був у Мукачеві у 1984-му році. Я приїзджав у гості до свого друга студентських років Євгенія Фогеля. Якщо порівнювати, скажу так: сьогодні я приїхав у зовсім нове місто. Тоді мені чогось взагалі не запам’ятався центр міста, тільки приватний сектор. Відчутно, що над історичним центром міста влада у вас працює не одне скликання, а увесь час. Тобто кожен наступний міський голова продовжує роботу попереднього. На жаль, не можу це сказати про Коломию. У нас ще не було такого, щоб мер залишався на другий термін. І кожний наступний веде абсолютно відмінну від попереднього політику, ламає його здобутки. Нас зацікавила бруківка, ми у себе теж будемо застосовувати таке покриття. Є і у нас таке, що зацікавило мукачівців. Ми завершуємо величезний проект по безхлорній очистці води. На нього було витрачено 20 мільйонів гривень, проте тепер мешканці Коломиї можуть спокійно пити воду з крана. Спеціалісти з мукачівського "Водоканалу" будуть їхати до нас, переймати досвід.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно