Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські депутати незадоволені головним лікарем СЕС

Мукачівські депутати незадоволені головним лікарем СЕС
На сьогоднішній сесії депутат Мукачівської міської ради Василь Швардак вніс питання щодо вивчення ситуації навколо призначення головного лікаря місцевої СЕС. Як розповів міський голова Золтан...

На сьогоднішній сесії депутат Мукачівської міської ради Василь Швардак вніс питання щодо вивчення ситуації навколо призначення головного лікаря місцевої СЕС.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів міський голова Золтан Ленд’єл, це питання він намагався владнати з обласним керівником – паном Марковичом. Той, провівши серед колективу Мукачівської СЕС таємне опитування, визначив, що колектив пропонує обрати своїм керівником п. Товтина. Про це Маркович повідомив міського голову. Ця кандидатура влаштовувала усіх – і Ленд’єла, і голову РДА Токаря, і колектив, і навіть підприємців. Але приїхавши до області, пан Маркович несподівано призначає виконувачем обов’язків головного лікаря Мукачівської СЕС... зовсім іншу людину. Коли Золтан Золтанович передзвонив йому, і перепитав - чому він прийняв таке рішення, почув відповідь: "Так ся стало!"

Депутати вирішили розглянути дане питання на комісії, і заручившись допомогою депутатів районної ради (адже після реформи мукачівські санепідемстанції об’єднають у одну – міськрайонну), направити відповідне рішення у відповідні органи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно