Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кооператив подякував за гаражного злодія

Кооператив подякував за гаражного злодія
Подяка від людей для працівників міліції є найкращим показником у їхній роботі. Так, зі словами вдячності до сержантів патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції звернувся голова...

Подяка від людей для працівників міліції є найкращим показником у їхній роботі. Так, зі словами вдячності до сержантів патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції звернувся голова кооперативу «Запорожець-М» в м.Мукачеві. Веніамін Артем'єв вже багато років очолює цей кооператив і, як стверджує чоловік, жодне його звернення не залишалось поза увагою правоохоронців. На цей раз крадіжка, вчинена молодиком із гаражних приміщень, була розкрита патрульними одразу ж по «гарячих слідах».

ВІДЕО ДНЯ

А ситуація була наступною: сержанти роти патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції Олександр Котубей та Михайло Хила заступили на патрулювання по маршруту вулиць Чернишевського-Тимирязева. Правоохоронці говорять, як свідчить практика у малолюдних місцях найчастіше вчиняються крадіжки та грабежі. Тому, як тільки звечоріло, патрульні направились до гаражів. Там у поле зору працівників потрапив молодий хлопець, який дивно себе вів і намагався уникнути зустрічі з людьми в погонах. Та йому це не вдалось. Правоохоронці, підійшовши ближче до 19-річного парубка помітили, що хлопець в руках тримає скручений кабель. Підозрюваного в крадіжці було доставлено до міськвідділу, де хлопець і пояснив походження цього проводу. 55м електрокабелю він вкрав із гаражу, аби згодом продати, - розказав юнак. Адже таким ремеслом він займається не вперше, в його молоді роки за плечима вже є дві судимості. Наразі проти мукачівця порушена кримінальна справа за част.1 ст.185 «Крадіжка», ведеться досудове слідство.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно