Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Громадськість Тячівщини обурила заява Балоги стосовно стрілянини у Солотвині

Громадськість Тячівщини обурила заява Балоги стосовно стрілянини у Солотвині

Громадськість Тячівщини обурила заява Балоги стосовно стрілянини у Солотвині

У розпорядженні редакції нашого сайту є заява громадськості Тячівщини, щодо гучних заяв окремих політиків, оприлюднених після стрілянини на АЗС у Солотвині.

ВІДЕО ДНЯ

На прохання громадськості Тячівського  району публікуємо заяву без змін.

"Всі ЗМІ в Україні говорять про події, що сталися в ніч з 30 на 31  серпня 2016 року. Резонансна стрілянина в Нижній Апші, в якій постраждали люди, викликала чималий розголос. Очільник Закарпатської ОДА Г. Г.  Москаль дуже швидко і оперативно  виклав свою версію причин конфлікту, тож медіа-простором і розповсюдилась «інформація» губернатора. До «фахових», а найчастіше фантастичних заяв Геннадія Геннадійовича, які часто-густо не відповідають дійсності та реальним фактам, закарпатці звикли давно. А от Віктор Іванович Балога  теж уподібнюється своєму візаві з ОДА – дивує «обізнаністю» у власних партійних справах. Як і пан губернатор, лідер «Єдиного Центру» робить висновки, які вигідні тільки йому. Інформація, яку він подав виглядає, мов з кривого дзеркала", – йдеться в заяві громадськості.

Реклама
Читайте також:
Кількох учасників перестрілки у Солотвині вже затримано

"Жодним слідством не встановлено, хто і з якої політсили перебував серед учасників тієї трагічної стрілянини. А якщо конкретніше: аби звинуватити когось у злочинних діях, потрібно,  принаймні мати достовірні факти.  Нагадаємо, напередодні місцевих виборів, списки кандидатів у районні депутати від «Єдиного Центру» ухвалювали на відповідних конференціях, і з цього ніхто  жодних таємниць не робив. Без погодження лідера партії ніхто депутатом стати не міг. Тож і не  потрібно власні проблеми звалювати на інших. Тим більше що «стиль» керівництва лідера «Єдиного Центру» добре знаємо.

Реклама

Дуже цікавить громаду Тячівщини й інформація про позбавлення членства у партії. Якщо такі випадки є, то ця інформація має бути оприлюднена  у ЗМІ", – додається у зверненні.

Читайте також:
Наслідок "солотвинських розбірок": мукачівець у важкому стані, а поліція затримала розбійну групу у масках

Отже, звертаємось до Вас, панове любителі інтернетної писанини! Спочатку наведіть достовірні факти, підтверджені висновками слідства та правоохоронних органів,  оприлюдніть імена «виключених» членів партії, а потім аналізуйте ситуацію. Інакше, хто повірить у ваші байки без достовірних, задокументованих згідно чинного законодавства України фактів.  

Реклама

 З повагою,  представники громадськості Тячівщини

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно