Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві пройде капітальний ремонт кількох вулиць

В Іршаві пройде капітальний ремонт кількох вулиць
ВІДЕО ДНЯ

В останній день літа у міськраді працювали члени виконавчого комітету на черговому засіданні. У ході роботи опрацювали заяви громадян, які надходили протягом серпня.

Зокрема, підтримали клопотання завідуючих щодо надання пільг за відвідування дітьми міських дитячих садочків у розмірі 50%.
Затвердили проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт доріг по вулицях – Підгірній, Коцюбинського, Онуфрія, 16-го липня, Мічуріна, проїзду Фединця-Борканюка та дороги до нового кладовища по вулиці Українській, – повідомляє Іршавська міська рада. 

Реклама

Проголосували за створення комісії, до складу якої увійшли міські депутати та члени виконкому. Вони опрацьовуватимуть звернення приватного підприємця щодо надання дозволу на цілодобову торгівлю в одному з міських магазинів. Остаточне рішення члени виконавчого комітету приймуть після висновків, які повинна надати новостворена комісія.

Насамкінець міський голова поінформував присутніх про хід процедури щодо створення Іршавської міської об’єднаної територіальної громади з центром у місті Іршава.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно