Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Медичні заклади Тячівщини отримали матеріально-технічну допомогу

Медичні заклади Тячівщини отримали матеріально-технічну допомогу

Медичні заклади Тячівщини отримали матеріально-технічну допомогу

На днях з ініціативи начальника відділу охорони здоров’я Тячівської райдержадміністрації Івана Фабриція знов надана матеріально-технічна допомога в медичні заклади району. 

ВІДЕО ДНЯ

Вже не вперше обладнання та інструменти, які організовує медик району, розподіляють між різними лікувальними закладами, – інформує прес-служба Тячівської РДА.

Варто зауважити, що нещодавно оновлення отримала Тячівська районна лікарня від нідерландців, з якими на разі співпрацює Іван Іванович. Цього разу Дубівська районна лікарня отримали крісло для відділення гінекології, УЗД-апарат, кушетки та автоклав. Не обійшли технічні оновлення і Тячівську районну поліклініку та лікарню, куди надано для реанімаційного відділення сечоприймач, памперси, для хірургічного відділення – апарати для відсмоктування, калоприймачі та усе необхідне для подальшого функціонування роботи медичних закладів району з оновленими матеріалами.

Реклама

– Знову повторюватись не варто, але з боку районного керівництва докладаються усі зусилля, щоб медицина району функціонувала на відповідному рівні. На сьогодні первинна медична ланка, куди людина приходить в першу чергу, коли почувається недобре – це поліклініки, амбулаторії мають недостатню матеріально-технічну базу. Відсутність найнеобхіднішого ускладнює надання лікарської допомоги. Завдяки обновкам, які подарували нам благодійники в заклади району, буде покращуватись якість надання медичних послуг населенню, – каже Іван Фабрицій.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно