Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець розпочав 250-кілометровий марафон незламності

Закарпатець розпочав 250-кілометровий марафон незламності
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні о 6:30 ранку, на Яблунецькому перевалі голова ГО «Не межа», центру туризму та екстремального спорту на Закарпатті, альпініст і скелелаз, досвідчений турист та активіст, автор та лідер проекту "Вертикальний світ Занівки для молоді" Віталій Вовчик почав бігти марафон за справедливість, людяність і незламність.

Пробігти через усе Закарпаття чоловіка спонукали події, які сталися місяць тому: на очах дружини і півторарічної дитини на нього безпідставно напали і побили шестеро місцевих напідпитку.

Реклама

Цим марафоном Віталій закликає закарпатців бути більш людяними, мужніми та свідомими, не мовчати про беззаконня, жити змістовним життям і не боятися долати перешкоди.

Маршрут забігу розпочався від позначки «Закарпатська область» на Яблунецькому перевалі та буде пролягати через Рахів, Тячів, Хуст, Мукачево та Ужгород. Щодня марафонець долатиме 50 км. Фінішує 5 вересня під будівлею Закарпатської ОДА на площі Народній, 4.

Реклама

У перший день забігу марафонець пробіжить до Ділового (Рахівський район). 2 вересня – від Ділового до смт Тересва. У Тячеві Віталій Вовчик планує бути вранці 3 вересня, долаючи дистанцію від Тересви до Великої Копані. 4 вересня – бігтиме від Великої Копані до Мукачева, 5-го вересня – від Мукачева до Ужгорода.

Приєднатись до марафону, підтримавши у такий спосіб активіста, можна на будь-якому етапі пробігу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно