Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У сесійній залі Закарпатської облради відбулися урочистості з нагоди Дня нотаріуса

У сесійній залі Закарпатської облради відбулися урочистості з нагоди Дня нотаріуса

У сесійній залі Закарпатської облради відбулися урочистості з нагоди Дня нотаріуса

Привітати іменинників прийшли голова облради Михайло Рівіс та заступник голови – керівника апарату ОДА  Олександр Петік.

ВІДЕО ДНЯ

Відкриваючи захід , начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач запросила всіх вшанувати хвилиною мовчання пам’ять загиблих воїнів на Сході України. Після чого привітала всіх колег зі святом,   подякувала за сумлінну працю та надала слово  голові обласної ради.

У своїй промові Михайло Рівіс зазначив, що фактично нотаріуси є однією з опор діючої влади.  Та  одним із суб’єктів публічної влади.

Реклама

– Ви маєте добре розумітися не тільки на  правовій базі, але й  на фінансовій, знати цивільне право та податкове законодавство, нормативні вимоги щодо проведення розрахунків, відкриття рахунків тощо, а тепер ще й опановувати функції державних реєстраторів. І, звісно,  постійно навчатися і самовдосконалюватися. Оскільки ваші помилки можуть бути досить вагомими для людини. І ця відповідальність зростає щоразу.  Звісно, у вашій роботі є свої проблемні питання та технічні негаразди. І ми про них знаємо.  Але сьогодні виживає той, хто вміє швидко забувати старе і вчитися новому. Ви є успішними і ви дійсно  здатні крокувати в ногу з вимогою часу, - наголосив Михайло Михайлович  та додав: - Наша держава на 25 році незалежності підійшла до конкретних реформ.  Як у галузі права, так цивільного законодавства. Ці зміни  зачіпають як вас, так і простих людей, які до вас приходять. Це непросто ні для вас, ні для влади, ні для людей, які  звертаються і до нас за підтримкою, порадою, допомогою. Важливо, що  є взаємодія і бажання працювати на благо людей.

Далі Михайло Рівіс та Олександр Петік  побажали  всім присутнім  міцного здоров’я, наснаги, успіхів у роботі, добра і злагоди в сім’ях та миру і спокою на рідній землі. На завершення за зразкове виконання обов’язків, делегованих державою, пов’язаних із вчиненням нотаріальних дій,  та з нагоди Дня нотаріату кращим із них вони  вручили відзнаки обласної ради та обласної державної адміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно