Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники в нерест подружилися з рибоохороною

Прикордонники в нерест подружилися з рибоохороною
З метою покращення ефективності і якості заходів по забезпеченню охорони весняного нересту в Закарпатській області та посилення протидії браконьєрству в прикордонних контрольованих районах, ГУ...

З метою покращення ефективності і якості заходів по забезпеченню охорони весняного нересту в Закарпатській області та посилення протидії браконьєрству в прикордонних контрольованих районах, ГУ Закарпатдержрибоохорона спільно з прикордонниками Мукачівського загону ДПС України підписали План спільних дій.

ВІДЕО ДНЯ

Вказаним Планом передбачено проведення не тільки спільних рейдів прикордонників та інспекторів рибоохорони по водних об’єктах вздовж кордону, але і самостійне проведення рибоохоронної роботи прикордонниками.

Під час проведення спільного засідання, що пройшло в Мукачівському загоні, було обговорено питання дій інспекторів рибоохорони в прикордонній смузі та послідовність роботи прикордонників при викритті порушень природоохоронного законодавства з врахуванням особливостей Закарпатського краю. Особливо акцентувалась увага на протидії незаконному рибальству, засміченню водойм, миттю автотранспорту та видобуванню гравійно-піщаної суміші.

Реклама

За період 2011 року за сприяння і допомоги прикордонників Мукачівського загону в нерестовий період затримано 27 порушників, із яких 6 випадків – браконьєрство.

Закарпатдержрибохорона

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно