Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У шкіл Мукачівщини з’являться веб-сайти

У шкіл Мукачівщини з’являться веб-сайти
У четвер, 5 квітня, в залі засідань Мукачівської райдержадміністрації відбулася оперативна нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів під керівництвом начальника відділу освіти Василя...

У четвер, 5 квітня, в залі засідань Мукачівської райдержадміністрації відбулася оперативна нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів під керівництвом начальника відділу освіти Василя Петровича Бігунця. У нараді взяли участь Тулюк О.В., заступник начальника відділу освіти, Диганич Г.І., завідуюча РМК, працівники відділу освіти та районного методичного кабінету.

ВІДЕО ДНЯ

На порядку денному було розглянуто ряд важливих питань щодо організації навчально-виховного процесу: про роботу малокомплектних шкіл; про подання на нагородження педагогічних працівників; про ознайомлення педагогічних працівників з підсумками атестації. З метою забезпечення належної підготовки навчальних закладів до літнього відпочинку на нараді йшлося і про формування штатів літніх таборів відпочинку з денним перебуванням, про медичні огляди та санмінімум педагогічних працівників, і про інші актуальні питання літнього відпочинкового періоду 2012 року. Значна увага була приділена також благоустрою територій навчальних закладах району та проведення 21 квітня Дня благоустрою з очищення територій.

У широке коло питань, що обговорювалися на нараді, увійшли також питання: про участь колективів художньої самодіяльності у районному огляді-конкурсі «Самоцвіти дитячих талантів»; про веб-сайти загальноосвітніх навчальних закладів; про проведення у навчальних закладах пробного незалежного оцінювання з окремих предметів; про вступ на навчання за державним замовленням до вищих навчальних закладів МВС України; про підготовку навчальних закладів до початку нового навчального року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно