Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нам хліба не треба, нам тюнер давай...

Нам хліба не треба, нам тюнер давай...
Телетюнери для цифрового телебачення соціально незахищені громадяни отримають безкоштовно. 21 березня Кабінет Міністрів прийняв постанову «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у...

Телетюнери для цифрового телебачення соціально незахищені громадяни отримають безкоштовно. 21 березня Кабінет Міністрів прийняв постанову «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення».

ВІДЕО ДНЯ

Відповідно до Постанови на безкоштовне забезпечення телетюнерами у 2012 році мають право такі категорії громадян:

1) інваліди першої та другої групи, а також інваліди війни третьої групи;

Реклама

2) особи, які виховують дитину-інваліда за умови, що дитина проживає разом з ними і не перебуває на повному державному утриманні;

3) особи із малозабезпечених сімей, які отримують державну соціальну допомогу згідно із Законом України “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”;

Реклама

4) особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.

Громадянам необхідно до 1 липня 2012 р. надіслати заяву уповноваженому органові: поштою, подати особисто або через уповноваженого представника. До заяви слід додати наступні документи:

– громадянами, зазначеними у пункті 1 — копія довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності, а для інвалідів війни третьої групи також копія посвідчення інваліда війни;

Реклама

– громадянами, зазначеними у пункті 2 — копія медичного висновку про дитину-інваліда віком до 18 років і копія свідоцтва про народження дитини.

Прийом документів в Мукачівському районі проводить Уповноважений орган – Управління праці та соціального захисту населення Мукачівської райдержадміністрації (вул. Миру, 18, каб.2.)

Щомісячно списки формуються управлінням праці та подаються Закарпатській обласній державній адміністрації, які в свою чергу їх узагальнюють і подають щомісяця Держкомтелерадіо.

Держкомтелерадіо приймає рішення про послідовність забезпечення телетюнерами громадян, на підставі якого здійснюватиметься доставка (вручення) телетюнерів за адресами громадян; формує з урахуванням наявності сигналу цифрового телевізійного мовлення у стандарті DVB-T2 на територіях проживання громадян та затверджує списки, на підставі яких здійснюватиметься доставка (вручення) телетюнерів за адресами громадян.

Мукачівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно