Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті термомодернізуватимуть багатоповерхівки

У Хусті термомодернізуватимуть багатоповерхівки

Про це йшлося на нещодавньому засіданні форуму місцевого розвитку проекту ЄС/ПРООН «МРГ-ІІІ».

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили газеті у Хустській міській раді, під час зустрічі координаторів проекту, керівництва міста та голів ОСББ обговорено умови реалізації у місті пілотних проектів повної термомодернізації двох багатоквартирних будинків співвласників на вул. Жайворонкова, 42А та вул. Братів Бращайків, 8.

Зокрема, обласним координатором проекту Марією Йовбак було проаналізовано суми співфінансування усіх сторін та проведення будівельних робіт в об’єднаннях співвласників «Бартуші» та «Братів Бращайки-Хуст».

Реклама

Загальна вартість проекту комплексної термомодернізації будинку, що на вул. Жайворонкова, 42А становить 5 млн. 459 436 тис. грн., де 3 млн. 813 013 тис.грн. – кошти ЄС /ПРООН, 1 млн. 495 100 тис.грн. – кошти міського бюджету, решта – кошти співвласників будинку.

Загальна вартість проекту комплексної термомодернізації будинку, що на вул. Братів Бращайків становить 5 млн. 726 697 тис. грн., де 3 млн. 821 456 тис.грн. – кошти ЄС /ПРООН, 1 млн. 724 066 тис.грн. – кошти міського бюджету, решта – кошти громади.

Реклама

Торік, у місті Хуст, в рамках Проекту МРГ III, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, у співпраці з міською радою та ЄС/ПРООН спільно реалізували 16 мікропроектів, спрямованих на покращення технічного стану житлового фонду багатоповерхової забудови – ОСББ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно