Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські розумники одні з найінтелектуальніших в області (ФОТО)

Мукачівські розумники одні з найінтелектуальніших в області (ФОТО)

Мукачівські розумники одні з найінтелектуальніших в області (ФОТО)
Логіка. Інтелект. Ерудиція. Знання та допитливий розум. Саме такими словами протягом чотирьох місяців розпочиналась інтелектуальна гра краю «Знаю все». За сприянням управління освіти і науки ОДА в...

Логіка. Інтелект. Ерудиція. Знання та допитливий розум. Саме такими словами протягом чотирьох місяців розпочиналась інтелектуальна гра краю «Знаю все». За сприянням управління освіти і науки ОДА в жовтні 2011 року стартував проект інтелектуальної гри «Знаю все». Ігри проходили в кінотеатрі «Перемога» м. Мукачева. До конкурсу було запрошено 52 команди із числа учнів 1-11 класів. Таку нагоду отримали і учні Мукачівської загальноосвітньої школи № 11. До кожної з 13 груп входило 4 команди, поділ яких було зроблено жеребкуванням. Сама гра складається із ІІІ турів. У І турі команда за кожну правильну відповідь отримує 1 бал. У ІІ турі цей принцип залишається, але якщо команда помиляється, то пропускає наступний хід. Учасники, даючи відповідь, уже зважують чи вартує ризикувати. Та найцікавіше відбувається в ІІІ турі. Тут за правильну відповідь команда отримує бал, а за неправильну – з неї бал знімають.

ВІДЕО ДНЯ

Команда Мукачівської загальноосвітньої школи №11 ввійшла до І четвірки. Сьогодні члени команди радо згадують, що перша гра проходила досить у спокійній атмосфері, учні вміло показували рівень своїх знань. Ніхто не знав, що буде далі, адже гра відбувалась вперше. Команди, які отримували І та ІІ місця переходили до наступного туру. Так і команда ЗОШ №11 «спокійно» переходила із тура в тур, поки не дійшла до фіналу. Всього було зіграно 5 ігор. Кожна наступна гра ставала більш азартною та захоплюючою. І ось – фінал!

У фіналі зустрілися 4 кращі команди краю. Це команда Мукачівської ЗОШ №11, команда Ужгородської ЗОШ №5, команда Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням деяких предметів та команда ЗОШ с. Нижні Ворота Воловецького району.

Реклама

До складу команди Мукачівської ЗОШ № 11 входили кращі учні школи: Лопатін Ярослав, Білецька Валерія – капітан команди, Левіцкі Володимир, Ковельський Роман, Діденко Владислав (11 – Б клас), Ілющенко Вікторія (10 – Б клас). Протягом всієї гри команда ЗОШ №11 була лідером. Та останнє питання змінило її позиції. Ужгородська команда із ЗОШ № 5 виявилась ризикованішою і стала переможцем. Кращим гравцем сезону 2011-2012 навчального років став Лопатін Ярослав, учень Мукачівської ЗОШ №11. Всі учасники команди, відповідальний за команду, керівник команди, директор школи отримали дипломи ІІ ступеня та медалі, а школа – цінний подарунок – багатофункціональний пристрій фірми «Canon». Педагогічний колектив школи дякує обласному управлінні освіти за гарний подарунок, а свій творчий потенціал і надалі буде спрямовувати на розвиток гармонійно розвиненої особистості.

Оксана Шкріба, заступник директора з виховної роботи

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно