Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Учасниця конкурсу "Міс Україна – 2016" Діана Переста розповіла про своє знайомство із зірками всеукраїнського масштабу

Учасниця конкурсу "Міс Україна – 2016" Діана Переста розповіла про своє знайомство із зірками всеукраїнського масштабу

Учасниця конкурсу "Міс Україна – 2016" Діана Переста розповіла про своє знайомство із зірками всеукраїнського масштабу
ВІДЕО ДНЯ

Мукачівка Діана Переста, яка брала участь у конкурсі краси "Міс Україна – 2016", після дебюту на всеукраїнському рівні поспілкувалась із журналістами у прес-центрі "Панорама".

Участь у конкурсі "Міс Україна – 2016" – це не лише привід показати себе, але й познайомитись з іншими дівчатами та, навіть, із відомими зірками.

Реклама

Діана Переста під час підготовки та участі у всеукраїнському конкурсі краси познайомилась із телеведучим Дмитром Комаровим. дизайнером Андре Таном, екс-моделлю Владою Литовченко, співаком Максом Барських і так далі.

"Я завжди любила слухати пісні Макса Барських. Він для мене кумир. Завжди з нетерпінням чекала на його виступи . І тут ми з ним репетирували наш другий вихід. Але після спільного виступу склалося враження, що він людина, яка є простою у спілкуванні", – мовила Діана Переста.

Реклама

Представниця Мукачева також розповіла про те, що телеведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров навчав дівчат правильно вести сторінки у соціальних мережах, дизайнер Андре Тан розповів дівчатам про різні тонкощі модельного дизайну.

"Ну а Влада Литовченко – це наш вчитель. Вона, як володарка титулу "Міс Україна – 1995", давала нам поради щодо підготовки до таких конкурсів краси: як виступати, як переборювати хвилювання. Влада Литовченко емоційно нас надихала на участь у  цьому конкурсі", – каже Діана Переста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно