Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Очільник Мукачівщини провів особистий прийом громадян (ФОТО)

Очільник Мукачівщини провів особистий прийом громадян (ФОТО)

Очільник Мукачівщини провів особистий прийом громадян (ФОТО)
У вівторок, 27 березня, голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів особистий прийом громадян. Посприяти у вирішенні проблемних питань до очільника району звернулось десять мешканців...

У вівторок, 27 березня, голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів особистий прийом громадян. Посприяти у вирішенні проблемних питань до очільника району звернулось десять мешканців Мукачівщини.

ВІДЕО ДНЯ

Здебільшого під час прийому люди просили допомогти з коштами для придбання медикаментів.

«У нас є на сьогодні можливість допомогти окремим жителям району з придбанням ліків, адже у районному бюджеті передбачені необхідні видатки для забезпечення пільгових категорій громадян безкоштовними медикаментами» - запевнив заявників під час прийому Ілля Токар.

Реклама

Відповідно до його резолюції кожне таке звернення буде розглянуто та вирішено відділом охорони здоров’я райдержадміністрації.

Вірники греко-католицької громади села Кльочки клопотались про надання допомоги, необхідної для добудови покрівлі каплиці. Громада невеличка, тому люди не мають можливості зібрати такої суми коштів. Тільки за попередніми розрахунками кошторис витрат на будівельні матеріали склав майже дванадцять тисяч гривень.

Реклама

Мешканець селища Чинадійово ніяк не може вирішити питання з Мукачівською філією ВАТ „Закарпатгаз”. Чоловік скаржився голові райдержадміністрації на те, що вже кілька місяців сперечається з представниками цієї структури стосовно перевірки та необхідності заміни лічильника.

Також люди звертались по допомогу у працевлаштуванні, ремонті житла та надання пільгового кредиту.

Підсумовуючи прийом, Ілля Токар зазначив, що влада допомагає всім мешканцям району у силі своєї компетенції. Однак деякі з питань, з якими звертаються громадяни, не відносяться до повноважень райдержадміністрації, і вирішити їх всупереч законодавству районна влада не може.

Реклама

Мукачівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно