Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У раді, яка має займатися правовою освітою мукачівців, з’явився новий член

У раді, яка має займатися правовою освітою мукачівців, з’явився новий член

У раді, яка має займатися правовою освітою мукачівців, з’явився новий член
26 березня, у понеділок, під головуванням заступника Мукачівського міського голови Михайла Лабоша відбулося чергове засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення...

26 березня, у понеділок, під головуванням заступника Мукачівського міського голови Михайла Лабоша відбулося чергове засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення м.Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

На ньому були розглянуті питання: «Про Програму правової освіти населення в м. Мукачево на 2012-2014 рр.», «Про співробітництво між Благодійним Фондом інформаційних та освітніх ініціатив «Розвиток» з Мукачівською міською радою» тощо. З цих та інших обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення, спрямовані на покращення роботи з правової освіти населення.

Помітною подією чергового засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення м. Мукачево стало включення до її складу голови правління Благодійного фонду інформаційних та освітніх ініціатив «Розвиток» Козир Наталії. Саме між цим фондом та Мукачівською міською радою 14 березня 2012 року був підписаний Договір про співробітництво, спрямований на об’єднання зусиль для допомоги малозабезпеченим та соціально незахищеним верствам населення (включаючи етнічні громади); здійснення заходів щодо організації правового інформування і виховання населення; співробітництво в галузі молодіжної політики, фізичної культури і спорту, освіти, туризму, охорони здоров’я, культури та інших сферах соціально-культурного життя; створення та підтримка заходів, спрямованих на підвищення кваліфікації соціальних працівників, юристів та психологів; спільної інформаційної підтримки та обміну інформацією.

Реклама

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно