Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найповажнішу волонтерку із Закарпаття Катерину Омельчак нагородили відзнакою Президента України

Найповажнішу волонтерку із Закарпаття Катерину Омельчак нагородили відзнакою Президента України

Найповажнішу волонтерку із Закарпаття Катерину Омельчак нагородили відзнакою Президента України
Фото: Громадське радіо

Найповажнішому волонтеру Закарпаття пані Катерині Омельчак присудили відзнаку Президента України – ювілейну медаль до 25-річчя незалежності нашої держави.

ВІДЕО ДНЯ

Бабуся Катя – як люблячи називають жінку волонтери та військовослужбовці – щомісяця віддає частину своєї мінімальної пенсії на потреби наших вояків на Сході, регулярно пише листи та вірші на фронт та відвідує ужгородську військову частину.

"Пані Катерина волонтерить з нами уже більше двох років. І з тих пір (не знаю, звідки вона про нас дізналася) вона щомісяця приносить частину своєї пенсії. Спочатку це була половина. Зараз це 50 гривень. Адже часи нелегкі. Щоразу ми умовляємо її, аби вона заощадила ці гроші, витратила їх на себе. Це та людина, яку вмовити дуже непросто, вона настільки ідеологічно готова, ідеологічно сильна для того, щоб допомагати армії, працювати на користь Україні – нашої державі", – мовила волонтер Руху підтримки закарпатських військових.

Реклама

У камерній атмосфері спільно з вояками волонтери Руху підтримки закарпатських військових вручили жінці почесну відзнаку, квіти та символічні подарунки. Головне ж для пані Катерини – увага, а мріє ця мужня волонтерка про встановлення миру в єдиній незалежній Україні та вірить у молоде покоління.

"Я радію з цього, що мене повідомили, що будуть нагороджувати орденом мене. Але я більше турбуюся про стан нашої держави, про стан нашого народу. Моя мрія, аби на Сході закінчилося миром усе. Щоб наш народ не страждав, тому що я вважаю, що наша молода генерація не заслуговує на те, щоб їх нищили", – сказала Катерина Омельчак.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно