Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Похітливий залицяльник: хустянин зґвалтував шістьох жінок та пограбував кожну з них

Похітливий залицяльник: хустянин зґвалтував шістьох жінок та пограбував кожну з них

Похітливий залицяльник: хустянин зґвалтував шістьох жінок та пограбував кожну з них

Василь звик, що жодна дівчина не відмовляла йому в любощах. Кожну молодицю, яка припадала хлопцю до вподоби, він умів залякати, а якщо й це не допомагало, то вдавався до рукоприкладства.

ВІДЕО ДНЯ

Тому представниці прекрасної половини воліли обходити його десятою дорогою, аби тільки не зіштовхуватися з похітливим залицяльником. Отже, великою увагою та прихильністю серед протилежної стати молодик не користувався.

На «полювання» – до кафе

Реклама

22-річний Василь Підгірняк (із етичних міркувань імена дійових осіб змінено) полюбляв хильнути зайвого й часто проводив вільний час у кав’ярнях. У компанії друзів йому було і весело, і цікаво. Там же він нерідко знайомився із дівчатами. Не цурався молодик і заміжніх жінок. Вік при цьому зовсім не мав для нього значення.

Того літнього вечора хустянин, як завжди, пив пиво в одному з громадських місць. Коли роздивлявся відвідувачів, йому запала в око струнка симпатична 45-річна жінка. Вона сиділа за столиком із подругою й про щось гомоніла. Підійшов познайомитись.

Реклама

– Василь запропонував пригостити нас вином. Я відмовилася. Тоді він відійшов і почав збоку спостерігати за нами. Мені було відомо про його «походеньки», тож я остерігалася небажаного контакту. Проте незабаром знайомій зателефонував син, і ми почали збиратися, – пригадує Оксана Король. – Коли вийшли з кафе, кожна з нас попрямувала у свій бік.

Те, що за нею хтось іде, жінка зрозуміла не зразу. Тільки коли почула кроки зовсім близько, у голові майнула думка, що то – Василь.

За шість зґвалтувань – 14 років

Реклама

Отямилася пані Оксана, уже коли світало, хоча добре пам’ятає, що йшла додому десь о 23-й. Що з нею трапилось, одразу й не могла збагнути. Усе тіло боліло, одяг був закривавлений, а поруч, зігнувшись, стояв незнайомець.

Як пояснив у суді Валентин Пап, непритомну жінку він виявив біля сходів підприємства, яке охороняв. Вона була роздягненою й лежала нерухомо. Тому чоловік спочатку спробував привести її до тями, а далі, коли вона розплющила очі, негайно викликав лікарів.

Уже в медичній установі пам’ять потерпілої почала прояснюватись і жахливі епізоди тієї страшної ночі стали спливали перед нею один за одним. Правоохоронцям вона розповіла все, що трапилося, навіть назвала ім’я свого кривдника. Оскільки він був сином доволі відомої в місті людини, жінка побоювалася, що кари йому вдасться уникнути, однак «героя-коханця» затримали й заарештували.

Тож зі слів Оксани Король, Василь зупинив її, аби нібито щось повідомити. Тоді вона витягнула телефон і сказала, що хоче зателефонувати чоловікові. Проте молодик вирвав з рук нещасної мобільник, схопив за її волосся й потягнув у провулок. Оскільки перехожих темної пори доби не було, то крики по допомогу ніхто не почув і непокора жінки лише викликала роздратування у ґвалтівника. Він нервово почав лупцювати свою жертву, аж поки вона не втратила свідомість, а коли зробив свою «справу», забрав із сумки пані Оксани гаманець і спокійнісінько попрямував додому.

У хаті збоченця стражі порядку виявили одяг зі слідами крові потерпілої, тож як не намагався Василь відхреститися від своєї причетності до злочину, зробити це йому не вдалося. Більше того, як з’ясувалося під час слідства, Оксана Король була не єдиною, хто зазнав на собі силу «любощів» горе-кавалера. У «чорному списку» хустського донжуана виявилось аж шість жертв, серед яких була навіть 53-річна жінка. Кожній із них Василь Підгірняк погрожував фізичною розправою й у всіх забирав речі, які можна було збути. Між іншим, із вух пані Оксани кривдник вирвав золоті сережки.

На суді свою вину молодик так і не визнав, причетність до задоволення власних пристрастей без добровільної згоди потерпілих заперечував. Утім йому все одно за вчинене довелося відповісти. За розбійницькі напади, пограбування, завдання тілесних пошкоджень та зґвалтування Василя засуджено до 14 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно