Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті активно популяризують велотуризм

На Закарпатті активно популяризують велотуризм

"Uzhgorod Bicycle Culture" – це спільнота поціновувачів активного способу життя, яка популяризує велотуризм у Закарпатті та усій Україні. Заснована 1-го липня 2016 року. За такий короткий період вже здійснено 8 повноцінних поїздок в гори.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми проїхали більше 100 км. В основному, це ближні вершини. Такі як Анталовецька Поляна, Полонина Руна, Полонина Боржава у нас була дуже шикарна поїздка, дуже гарні види. Була двохденна одна поїздка, включаючи ще озеро Синевір, село Колочава. Дуже цікава теж була поїздка. Тобто з часом у нас поїздки стають важчими, цікавішими, але також ми організовуємо поїздки цілком для починаючих. Наприклад, на гору Бурул, яка знаходиться зовсім недалеко, але з неї відкриваються шикарні види», – Євген Андріканич, засновник "Uzhgorod Bicycle Culture".

Велосипедисти виїжджають і за межі Закарпаття. Нещодавно здійснили велотур до Скель Довбуша, що на Івано-Франківщині. Поїздки є безкоштовними, кожен охочий може приєднатись і активно провести свій вікенд. Учасники кажуть, початківцям завжди допоможуть, проведуть інструктаж та дадуть конкретні настанови.

Реклама

«Якщо це щось важке, то ми кажемо учасникам, які з нами хочуть поїхати, наприклад, у неділю серед тижня покататися з нами в так званий «After work». Тобто це така вигадана нами штука, це після 18.30 вечора, коли ми звільняємось від робіт ми збираємось і катаємось десь тут, по Шахті, Оноківський ліс чи щось в цьому роді. Тобто, якщо людина вирішила поїхати з нами на якусь серйозну поїздку, то щоб провірити свої сили він їздить з нами в ці вечірні заїзди і розуміє сам, чи може він їхати, чи ні. І ми дивимось, даємо поради і приймаємо рішення», — мовив засновник "Uzhgorod Bicycle Culture".

Учасників "Uzhgorod Bicycle Culture" на сьогодні є близько 25-ти. Приєднатися може будь-хто. Головне – бажання і наявність велосипеду. А все інше – буде, — жартома кажуть велотуристи.

Реклама

«Це чудова можливість подорожувати відносно дешево і побачити багато цікавих, нових речей. Одним із таких найцікавіших заїздів – це була подорож зі Львова в Луцьк, Рівне і знову до Львова. Це такі 7 днів серйозного походу», – зауважив Павло Жигаль, велотурист.

Цінова політика велосипеда значення не має. Перед поїздками учасники допоможуть привести його в належний стан та провести мінімальний тюнінг. Тож, активно проводити свій час та одночасно подорожувати можна майже безкоштовно. Неймовірні враження гарантовано, – переконують велосипедисти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно