Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Швардак, Шкріба та Лабош грали у міні-футбол (ФОТО)

Швардак, Шкріба та Лабош грали у міні-футбол (ФОТО)
Спортивний турнір до 20-ї річниці утворення Служби безпеки України З нагоди відзначення 20-ї річниці утворення Служби безпеки України у спортивному залі (манежі) 128-ї окремої механізованої бригади...

Спортивний турнір до 20-ї річниці утворення Служби безпеки України З нагоди відзначення 20-ї річниці утворення Служби безпеки України у спортивному залі (манежі) 128-ї окремої механізованої бригади було проведено відкритий загальноміський турнір з міні-футболу.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у змаганнях взяли представники Мукачівського відділу Управління Служби безпеки України, Мукачівського прикордонного загону, міського та районного відділів міліції, працівників міськвиконкому та депутатського корпусу міста над Латорицею, Мукачівської районної державної адміністрації та команда ДЮСШ з с.Ракошино Мукачівського району.

Зі словами привітання до присутніх звернулися начальник Мукачівського відділу Управління Служби безпеки України в Закарпатській обл. Андрій Скрипник та Мукачівський міський голова Золтан Ленд’єл.

Реклама

Після цього розпочалася безкомпромісна, справжня спортивна боротьба, у результаті якої перше місце посіла команда Мукачівського прикордонного загону, другими стали команда районного відділу міліції, а третіми стала команда ДЮСШ с.Ракошино, яка в упертій боротьбі за 3-4 місця перемогла команду міськвиконкому та депутатського корпусу.

Переможці святкового турніру отримали кубки та грамоти від організаторів заходу.

Реклама
Швардак, Шкріба та Лабош грали у міні-футбол (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно