Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські студенти зустрілись із патрульними поліцейськими

Мукачівські студенти зустрілись із патрульними поліцейськими

Мукачівські студенти зустрілись із патрульними поліцейськими
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Мукачівському торговельно-економічному коледжі відбулась зустріч патрульних поліцейських зі студентами. Зустріч організована ГО «Закарпатське Вільне Медіа» задля поглиблення взаємодії патрульної поліції та громадськості. В рамках зустрічі правоохоронці провели теоретичне заняття для студентів на тему правомірної поведінки та безпеки дорожнього руху.

Варто відзначити, що зустріч пройшла у невимушеній атмосфері, із дотепними жартами, поліцейські  розповіли чимало прикладів зі свого патрулювання, студенти активно цікавились подробицями служби правоохоронців і, звичайно, не обійшлося без традиційних селфі з копом.

Реклама

Розпочався захід із розповіді патрульних про безпеку руху. Нагадування елементарних правил дорожнього руху у поєднанні із конкретними випадками на дорогах змусили студентів задуматись над своєю безпекою. Примітно, що під час бесіди було наголошено саме на специфіці студентського життя і постійними поспіхом на пари чи переходом між корпусами.

«Дуже важливо дотримуватись ПДР, навіть якщо ви сильно поспішаєте. Не варто нехтувати своєю безпекою, поспішаючи зранку на пари чи ще кудись. Один раз вам, можливо, вдасться перебігти на червоний колір світлофора, але не факт, що це вам вдасться іншого разу», – зазначив поліцейський.

Реклама

Акцентували копи також увагу на недопустимості вживання молоддю спиртних напоїв чи наркотичних речовин. В першу чергу вони поінформували присутніх про правові наслідки даних вчинків. Далі зупинили свою увагу на негативному моральному аспекті та шкоді здоров’я для підлітків у разі вживання заборонених речовин.

Найбільш емоційним та захоплюючим для студентів видалось безпосереднє спілкування у форматі питання-відповідь. Молодь цікавилась спецзасобами, які є у розпорядженні патрульних, у яких випадках ті чи інші засоби стримування застосовуються. Поліцейські залюбки, у рамках дозволеного, продемонстрували молоді наочно перцевий газ, кайданки, розповіли у яких випадках вони застосовуються.

Цікавились студенти і фізичною підготовкою стражів порядку. Патрульні поділились секретом, приміром, скільки разів вони підтягуються на турніку, розповіли про норми з фізпідготовки, як вони їх здають.

Реклама

Вже після заходу студенти охоче фотографувались з поліцейськими, задавали їм питання у неформальній обстановці.

Як зазначив Іван Гарагонич,  голова ГО «Закарпатське Вільне Медіа», даний захід відбувся за активного сприяння керівництва МТЕКу , а саме директора вишу Богдана Кабація та заступника директора по виховній роботі Любові Долинської.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно