Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Окраїни Мукачева турбує проблема сміття

Окраїни Мукачева турбує проблема сміття
Відсутність належним чином облаштованих тротуарів, сміття на них та неосвітлені вулиці – проблема для містян не нова. Та в мікрорайоні по вулиці І. Франка становище чи не найгірше в місті. Стрімке...

Відсутність належним чином облаштованих тротуарів, сміття на них та неосвітлені вулиці – проблема для містян не нова. Та в мікрорайоні по вулиці І. Франка становище чи не найгірше в місті.

ВІДЕО ДНЯ

Стрімке зростання кількості населення в містах - це не тільки збільшення його площі за рахунок забудови окраїн, це й потреба в облаштуванні транспортних сполучень, пішохідних зон та відповідних умов для комфортного і, головне, безпечного пересування. До них відносять вуличні ліхтарі, смітники, тротуари.

Якщо центральна частина міста цим більш–менш забезпечена, то на периферії є проблеми. Навіть при наявності смітників, недобросовісні жителі мікрорайону виносять сміття й залишають його на узбіччі дороги, де вітер, собаки й автомобілі довершують справу. Та обурює жителів мікрорайону й те, що комунальники не виконують своїх прямих обов’язків. На жаль, забруднені не тільки вулиця й двори, сміття масово викидається й у канал, що знаходиться поруч. Воно не тільки псує зовнішній вигляд, а й, потрапивши у воду, починає смердіти. Тож чи звернуть відповідні органи увагу на проблему й чи вирішать її, покаже час.

Реклама

М-Студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно